Star Wars: Η σειρά "Andor" ακόμη δεν έκανε πρεμιέρα και θα έχει 2η σεζόν

Την αποκάλυψη έκανε ένας εκ των αστέρων του spinoff σόου του Rogue One
07 Φεβρουαρίου 2022 22:33
Star Wars: Η σειρά "Andor" ακόμη δεν έκανε πρεμιέρα και θα έχει 2η σεζόν

Χωρίς καν ακόμη να γνωρίζομε πότε ακριβώς θα κάνει πρεμιέρα και χωρίς να έχουμε δει ένα κανονικό trailer, γνωρίζουμε ήδη πως το "Andor", η spinoff σειρά του Star Wars με τον Diego Luna θα είναι από τις λίγες που θα συνεχίσουν για 2η σεζόν

Πώς όμως το μάθαμε; Μέσα από μια συνέντευξη του συμπρωταγωνιστή του Luna, Stellan Skarsgard, ο οποίος σε σουηδικό site μίλησε για τα επόμενα projects του και μάλλον αποκάλυψε κάτι που δεν έπρεπε να αποκαλυφθεί από τώρα: 

Ξεκινάμε τα γυρίσματα του Dune: Part 2 τον Ιούλιο. Και μετά το φθινόπωρο έρχεται η ώρα της 2η σεζόν της σειράς Star Wars, Andor. 

Όταν τον ρώτησαν πότε θα κάνει πρεμιέρα η σειρά ο ίδιος φάνηκε να μη γνωρίζει αν και τόνισε πως έτσι δε θα υπάρξει μεγάλο κενό μεταξύ των δύο σεζόν. 

Εκτός του Luna που γνωρίζουμε ότι θα υποδυθεί τον χαρακτήρα του από το "Rogue One" τον κατάσκοπο Cassian Andor, οι Stellan Skarsgard (Dune), Adria Arjona (Morbius), Fiona Shaw (Killing Eve), Denise Gough (The Witcher 3: Wild Hunt), Kyle Soller (Poldark), και Robert Emms (Chernobyl) θα συμμετέχουν επίσης σε άγνωστους ρόλους. Την επιστροφή τους από τους ρόλους τους στο Rogue One θα κάνουν επίσης οι Forest Whitaker (Saw Gerrera) και Ben Mendelsohn (Orson Krennic). 

Επισήμως οι Disney και Luscafilm δεν έχουν ανακοινώσει τη 2η σεζόν του Andor, αλλά είναι κάτι που πλέον αποτελεί θέμα χρόνου. Την ερχόμενη Τετάρτη αναμένεται το φινάλε του The Book of Boba Fett, έπειτα εάν οι φήμες ευσταθούν τον Μάιο θα δούμε το Obi-Wan Kenobi, ενώ εντός του 2022 θα κάνει πρεμιέρα και η 3η σεζόν του The Mandalorian στο Disney Plus.