All of Us Are Dead: Η νέα κορεάτικη τρέλα του Netflix δεν κατεβαίνει από την κορυφή

Η Νο.1 σειρά παγκοσμίως για την υπηρεσία αυτή την εβδομάδα
05 Φεβρουαρίου 2022 18:45
All of Us Are Dead: Η νέα κορεάτικη τρέλα του Netflix δεν κατεβαίνει από την κορυφή

Πριν την κυκλοφορία του ο συνδυασμός νοτιοκορεάτικης κουλτούρας και ζόμπι φάνταζε πως θα κέρδιζε το κοινό και έτσι έγινε. Το All of Us Are Dead επισήμως αποτελεί τη νέα νοτιοκορεάτικη τρέλα του Netflix μετά το φαινόμενο του Squid Game αλλά και το Hellbound

Όπως μεταδίδει το Deadline, το All of Us Are Dead μπήκε στη Νο.1 θέση των charts του Netflix μέσα σε 7 ημέρες από την κυκλοφορία του, ενώ το Squid Game κατάφερε το ίδιο μέσα σε 4 ημέρες. Επίσης παγκοσμίως μετράει πάνω από 125 εκ. ώρες προβολών την πρώτη εβδομάδα του, ξεπερνώντας τη Νο.1 αγγλόφωνη σειρά της υπηρεσίας, το Ozark που μετράει κοντά στις 97 εκατ. ώρες προβολών, επομένως αποτελεί την κορυφαία σε προβολές σειρά της υπηρεσίας για αυτή την εβδομάδα. 

Στην Ελλάδα ακάθεκτα πρώτο

Όπως διαπιστώνουμε από τα γραφήματα του Flixpatrol η νέα νοτιοκορεάτικη ζόμπι σειρά παραμένει στην κορυφή του Top 10 από την Τρίτη. Το ελληνικό κοινό έχει δείξει άλλωστε πως λατρεύει τις νοτιοκορεάτικες σειρές και η μέχρι στιγμής πορεία του αποτελεί απόδειξη. 

Μένει να δούμε εάν αυτή η ανοδική πορεία θα συνεχιστεί για το σόου και εάν θα μπορέσει να αγγίξει τα νούμερα του Squid Game ή άλλων σειρών-μεγαθηρίων του Netflix.

Τις εντυπώσεις μάς από το All of Us Are Dead θα βρείτε πατώντας εδώ