jeen-yuhs: A Kanye Trilogy | Πρώτη ματιά στο ντοκιμαντέρ του Netflix για τον Kanye West

Επίσημο trailer για την τριλογία που έρχεται στην υπηρεσία
05 Φεβρουαρίου 2022 16:32
jeen-yuhs: A Kanye Trilogy | Πρώτη ματιά στο ντοκιμαντέρ του Netflix για τον Kanye West

Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο trailer από το jeen-yuhs: A Kanye Trilogy, το νέο ντοκιμαντέρ της υπηρεσίας, το οποίο πρόκειται να χωριστεί σε τρία μέρη. Αυτό θα μας μεταφέρει στα αρχικά βήματα του Kanye West, όταν ακόμη βρισκόταν στο Chicago και θα μας δείξει τη ζωή του, που όπως λέει έχει «πολύ ζουμί».

Όπως λέει το Netflix, η ζωή του ανερχόμενου τότε σούπερ σταρ και ενός σκηνοθέτη, μπλέκονται σε μία δυνατή σειρά ντοκιμαντέρ που αποτυπώνει την καριέρα του West, με γυρίσματά του που ξεκίνησαν πριν από είκοσι χρόνια.

Η σύνοψη του Netflix για το ντοκιμαντέρ:

Πριν από είκοσι χρόνια, ο Clarence ‘Coodie’ Simmons γνωρίζει τον Kanye West και βλέπει κάτι το ξεχωριστό σ’ εκείνον που μετακομίζει από το Σικάγο στη Νέα Υόρκη, για να καταγράψει την πορεία του Ye’ προς την ανάδειξή του στον επόμενο μεγαλύτερο ράπερ. Κανείς τους δεν είχε ιδέα πού ακριβώς θα τους οδηγούσε αυτό το ταξίδι.

Το jeen-yuhs: A Kanye Trilogy θα ξεκινήσει στις 16 Φεβρουαρίου αποκλειστικά στο Netflix. Δείτε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.