Η prequel σειρά του Supernatural ξεκινάει και επίσημα!

Γνωρίστε το “The Winchesters”
04 Φεβρουαρίου 2022 18:45
Η prequel σειρά του Supernatural ξεκινάει και επίσημα!

Πέρασε περίπου ένας ολόκληρος χρόνος από τότε που το Supernatural μάς αποχαιρέτησε μετά από αρκετά χρόνια που βρισκόταν στον αέρα. Μάλιστα, όπως σας είχαμε ενημερώσει, ετοιμάζεται ήδη η prequel σειρά των δύο "Winchesters" και τώρα έχουμε και τα επίσημα νέα από το The CW.

Όπως μεταφέρει το Deadline, το The CW έχει βάλει ήδη μπροστά το πρώτο επεισόδιο του “The Winchesters”. Η σειρά θα επικεντρώνεται γύρω από τους γονείς των Sam και Dean, τον John και την Mary Winchester και θα μας διηγηθεί την ιστορία τους.

Η σειρά θα δείξει την ιστορία αγάπης, για το πως γνωρίστηκαν αυτοί οι δύο και έκαναν τα πάντα στην άκρη για να σώσουν τη σχέση τους, αλλά και όλο τον κόσμο. Μάλιστα, ο Jensen Ackles θα επιστρέψει ως Dean στο ρόλο του αφηγητή όμως.

Ο Ackles έκανε πριν μήνες την εξής δήλωση:

"Μετά το τέλος του Supernatural στη 15η σεζόν, γνωρίζαμε πως δεν είχαν τελειώσει τα πράγματα. Επειδή όπως μας αρέσει να λέμε στη σειρά "τίποτα πραγματικά δεν τελειώνει, σωστά;" Ξέραμε από πριν πως η πρώτη ιστορία που ήθελα να πω ήταν αυτή του John και της Mary Winchester, ή αλλιώς την origin ιστορία του Supernatural. Πάντα ένιωθα πως ο χαρακτήρας μου ο Dean, θα ήθελε να μάθει περισσότερα για τη σχέση των γονιών του και πως κατέληξε. Οπότε λατρεύω το γεγονός πως θα τον έχουμε μαζί μας σε αυτό το ταξίδι."

Supernatural: Έρχεται η prequel σειρά από τον Jensen Ackles - O Jared Padalecki δεν γνώριζε τίποτα

Ο παραγωγός του Supernatural, Robbie Thompson, θα επιστρέψει ξανά στην παραγωγή, ενώ θα γράψει και για τη σειρά, με τον Jensen Ackles να εκτελεί και αυτός καθήκοντα του εξωτερικού παραγωγού.