The Last of Us: Η σειρά του HBO θα έχει μια αλλαγή στην ιστορία από τα βιντεοπαιχνίδια (ΦΩΤΟ)

Μια φωτογραφία από το πλατό αποτελεί ένδειξη
04 Φεβρουαρίου 2022 13:20
The Last of Us: Η σειρά του HBO θα έχει μια αλλαγή στην ιστορία από τα βιντεοπαιχνίδια (ΦΩΤΟ)

Οι συντελεστές της σειράς του The Last of Us του HBO έχουν διαμηνύσει εδώ και καιρό πως θα διαφέρει αρκετά από το παιχνίδι. Οι casting επιλογές των Ellie (Bella Ramsey) και Joel (Pedro Pascal) αποτελούν, άλλωστε, μια τρανταχτή απόδειξη. Τώρα έρχονται νέα στοιχεία στην επιφάνεια που αποτελούν ένδειξη πως θα υπάρξει και μια αλλαγή στο πώς συνέβησαν τα γεγονότα του The Last of Us. 

Σύμφωνα με μια φωτογραφία από το πλατό του σόου, φαίνεται πως το ξέσπασμα του ιού Cordyceps που μετέτρεψε τον κόσμο σε ζόμπι θα συμβεί νωρίτερα. Βλέπετε στο παιχνίδι η χρονιά του ξεσπάσματος της πανδημίας είναι το 2013, αλλά χάρη στη νέα φωτογραφία που θα δείτε παρακάτω, φαίνεται πως το timeline μεταφέρεται για το 2003.

Τι σημαίνει αυτό; Όπως επισημαίνει ο λογαριασμός @NaughtyDogInfo τα γεγονότα του The Last of Us θα λάβουν χώρα στο 2023 αντί για το 2033 όπου βλέπουμε την ιστορία των Joel και Ellie να συμβαίνουν στο παιχνίδι της Naughty Dog. 

Τώρα γιατί έγινε αυτό; Ίσως να θέλουν οι συντελεστές να θέλουν να παραλληλίσουν τα γεγονότα της δικής μας πανδημίας του κορωνοϊού με αυτά του παιχνιδιού, αλλά αυτό δεν είναι κάτι πέρα από μια εικασία. 

Οι σκηνοθέτες των επεισοδίων της 1ης σεζόν είναι οι εξής: Kantemir Balagov (Beanpole), Jasmila Žbanić (Quo Vadis, Aida), Ali Abbasi (Border), Peter Hoar (Marvel's Daredevil, The Umbrella Academy, Cloak & dagger, Altered Carbon), ο showrunner Craig Mazin (Chernobyl) και ο Neil Druckmann που επίσης ανέλαβε το σενάριο και είναι εκτελεστικός παραγωγός στο project.

Gabriel Luna του "Terminator: Dark Fate" θα υποδυθεί τον Tommy, η Nico Parker θα υποδυθεί τη Sarah, κόρη του Joel, η Anna Torv των "Fringe" και "Mindhunter" το ρόλο της Tess. Επίσης, ο Nick Offerman του Parks & Rec θα συμμετέχει ως "Bill", ενώ πρόσφατα μάθαμε πως η Storm Reid του "Euphoria" θα υποδυθεί την Riley.

Τα γυρίσματα του The Last of Us του HBO θα συνεχιστούν μέχρι τον Ιούνιο του 2022 και ακόμα δεν γνωρίζουμε πότε θα προβληθεί.