Sweet Tooth: Ο μικρός σταρ του σόου προπονείται για τη 2η σεζόν (ΕΙΚΟΝΕΣ)

O "Gus" την είδε... Cobra Kai
03 Φεβρουαρίου 2022 19:15
Sweet Tooth: Ο μικρός σταρ του σόου προπονείται για τη 2η σεζόν (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Μπορεί ακόμα να μη γνωρίζουμε πότε θα επιστρέψει το Sweet Tooth αλλά σίγουρα θα δούμε κάποια στιγμή τη συνέχεια του στο Netflix. Τα γυρίσματα της 2ης σεζόν ξεκίνησαν τις τελευταίες εβδομάδες και ο μικρός αστέρας του Sweet Tooth, ο Christian Convery που υποδύεται τον γλυκύτατο "Gus" προπονείται εντατικά. 

Και όταν λέμε εντατικά το εννοούμε. Όπως ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φαίνεται να μαθαίνει πολεμικές τέχνες για χάρη της ερχόμενης 2ης σεζόν, κλείνοντας το μάτι πως θα τον δούμε να συμμετέχει ενεργά ίσως σε σκηνές δράσης. 

Δείτε τις φωτογραφίες: 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CHRISTIAN CONVERY (@christianconvery)

Στην πρώτη σεζόν άλλωστε οι σκηνές του μικρού Gus δεν απαιτούσαν κάποια έντονη δραστηριότητα, αλλά στη 2η σεζόν οι ρυθμοί θα ανέβουν κατά πάσα πιθανότητα. Σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα νούμερα που δημοσίευσε το Netflix, το Sweet Tooth αποτέλεσε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του για το 2021, μετρώντας πάνω από 60 εκ. προβολές μέσα στις πρώτες τέσσερις εβδομάδες. 

Αξίζει να αναφέρουμε πως παραγωγός του σόου είναι ο Robert Downey Jr. Δυστυχώς ακόμη το Netflix δεν έχει ανακοινώσει ημερομηνία κυκλοφορίας για τη 2η σεζόν του Sweet Tooth.