Γνωρίστε τα τριάντα νέα πρόσωπα της 2ης σεζόν του Love is Blind (ΒΙΝΤΕΟ)

Είστε έτοιμοι για νέα ειδύλλια;
02 Φεβρουαρίου 2022 08:34
Γνωρίστε τα τριάντα νέα πρόσωπα της 2ης σεζόν του Love is Blind (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Love is Blind είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο διάσημα ριάλιτι σόου του Netflix και η 2η σεζόν πρόκειται να έρθει στις οθόνες σας, λίγο πριν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Εκτός από το Love is Blind: Japan, το κεντρικό σόου επιστρέφει με το 2ο κεφάλαιο, με τριάντα νέα πρόσωπα και νέα ειδύλλια.

Μιας και βρισκόμαστε πλέον λίγες ημέρες πριν τη μεγάλη πρεμιέρα, το Netflix κυκλοφόρησε ένα νέο βίντεο από τη νέα σεζόν, στο οποίο μας συστήσει το νέο cast που θα πρωταγωνιστεί στο λαμπρό σόου. Σε διάστημα δέκα ημερών, μπορεί κάποιος-κάποια να κάνει πρόταση γάμου στο άλλο του μισό όποια στιγμή θέλει και στη συνέχεια συναντιούνται πρόσωπο με πρόσωπο σχεδιάζοντας έτσι το γάμο τους.

Με hosts τους Nick Lachey και Vanessa Lachey, η σειρά λέει την ιστορία ανύπαντρων ανθρώπων που ψάχνουν να βρουν το άλλο τους μισό. Ο απώτερος στόχος της σειράς είναι να ελέγξει εάν οι άνθρωποι μπορούν να ερωτευτούν με βάση την προσωπικότητα και την εμφάνιση, ενώ παράλληλα συμμετέχουν σε ένα “γρήγορο” ραντεβού σε ιδιωτικά δωμάτια (pods), όπου τα μελλοντικά ζευγάρια συνομιλούν, αλλά δεν μπορούν να δουν ο ένας τον άλλον.

Το Love is Blind Season 2 θα κάνει το ντεμπούτο του στις 11 Φεβρουαρίου. Παρακάτω μπορείτε να γνωρίσετε το cast της νέας σεζόν.