Το πρώτο εκρηκτικό trailer της σειράς Halo μάς ετοιμάζει για διαστημικό πόλεμο!

Μια χορταστική ματιά στο επερχόμενο σόου
31 Ιανουαρίου 2022 08:54
Το πρώτο εκρηκτικό trailer της σειράς Halo μάς ετοιμάζει για διαστημικό πόλεμο!

Πιστή στην υπόσχεσή της, η streaming υπηρεσία Paramount+, σε συνεργασία με την 343 Industries, έδωσαν στα φώτα της δημοσιότητας το πρώτο πλήρες trailer της επερχόμενης τηλεοπτικής σειράς Halo.

Αναλυτικότερα, το trailer αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια του AFC Championship Game και μας δείχνει τον διαστημικό πόλεμο μεταξύ της ανθρωπότητας του 26ου αιώνα και της εξωγήινης συμμαχίας των Covenant. Τα γεγονότα βασίζονται στην πασίγνωστη σειρά παιχνιδιών του Xbox, οπότε κεντρικός πρωταγωνιστής το σόου είναι ο Master Chief.

Πρόκειται για το πιο αποτελεσματικό «όπλο» του ανθρώπινου είδους, ένας ειδικά προπονημένος και γενετικά τροποποιημένες στρατιώτης, ένας Spartan. Το κράνος του θα φορέσει ο θηριώδης Pablo Schreiber, ενώ το κάστ της σειράς θα πλαισιώσει και η Natascha McElhone στο ρόλο της Dr. Halsey, η οποία μεταξύ άλλων δημιούργησε το Spartan πρόγραμμα και την Cortana.

Μιλώντας για την Cortana, τη φωνή της δανείζει για άλλη μια φορά η Jen Taylor, ενώ στο καστ θα συναντήσουμε επίσης και τους Bokeem Woodbine, Shabana Azmi, Natasha Culzac, Olive Gray, Yerin Ha, Bentley Kalu, Kate Kennedy, Charlie Murphy και Danny Sapani.

Αξίζει να σημειωθεί πως παρόλο που το σόου βασίζεται στα παιχνίδια, δεν αφηγείται την ίδια ιστορία αλλά μια παραλλαγή της και έτσι έχει το δικό του lore. Αυτό σημαίνει πως ακόμη και κάποιος που δε γνωρίζει τίποτα για τα παιχνίδια, μπορεί να το παρακολουθήσει το ίδιο άνετα.

Το Halo είναι μια παραγωγή του Showtime σε συνεργασία με την Amblin Television του Steven Spielberg και την 343 Industries. Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στο Paramount+ στις 24 Μαρτίου.

Δείτε το πρώτο trailer παρακάτω.