Οι Star Wars fans θέλουν την Bryce Dallas Howard να κάνει τη δική της τριλογία ταινιών

Την εκθειάζουν μετά το νεότερο επεισόδιο του Boba Fett
29 Ιανουαρίου 2022 19:56
Οι Star Wars fans θέλουν την Bryce Dallas Howard να κάνει τη δική της τριλογία ταινιών

SPOILERS ΓΙΑ ΤΟ BOOK OF BOBA FETT EPISODE 5


Το 5ο επεισόδιο του The Book of Boba Fett ξετρέλανε τους Star Wars fans και όχι τυχαία. Σηματοδότησε την επιστροφή του Din Djarin του Pedro Pascal, δηλαδή του Mandalorian, γεφυρώνοντας με μια κίνηση το timeline των δύο spinoff σειρών του Disney Plus.

Την σκηνοθεσία του επεισοδίου ορόσημου ανέλαβε η Bryce Dallas Howard και ήταν τόσο καλή που μετά και το πέρασμά της από τα επεισόδια του Mandalorian, έλαβε δικαίως τα εύσημα από ολόκληρη τη fanbase του Star Wars αλλά και τους κριτικούς.

Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε πως εκτός από πρωταγωνίστρια στις ταινίες "Jurassic World", το ότι είναι ταλαντούχα και πίσω από τις κάμερες απορρέει από το γεγονός πως είναι η κόρη του Ron Howard, σκηνοθέτη των "A Beautiful Mind" και "Rush".

Η δεξιότητα της Dallas Howard πίσω από τις κάμερες φαίνεται και από τη βαθμολογία του IMDb των επεισοδίων που έχει σκηνοθετήσει στις δύο σεζόν του Mandalorian και του Book of Boba Fett:

Η λατρεία στο πρόσωπό της είναι τέτοια που χιλιάδες χρήστες στο Twitter ζητούν από τη Lucasfilm να της δώσει τα "κλειδιά" και να σκηνοθετήσει τη δική της Star Wars τριλογία ταινιών, έχοντας αποδείξει μέσα σε μερικά επεισόδια πόσο καλά μπορεί να χειριστεί ένα live-action σόου. 

 Μέχρι και ο ηθοποιός του Mr. Robot, Jeremy Slater, επαίνεσε τη δουλειά της Bryce Dallas:

Το θέμα είναι πλέον εάν η Lucasfilm θα ακούσει την ομόφωνη απόφαση των Star Wars fans.