Πανέμορφα τα νέα πλάνα από το “The Cuphead Show!” του Netflix

Έρχεται τον Φεβρουάριο με δέκα επεισόδια
29 Ιανουαρίου 2022 14:47
Πανέμορφα τα νέα πλάνα από το “The Cuphead Show!” του Netflix

Το Netflix κυκλοφόρησε ακόμη ένα βίντεο από το “The Cuphead Show!”, το οποίο έχει δημιουργηθεί από τα αδέρφια Chad και Jared Moldenhauer που έχουν σχεδιάσει και το ίδιο το παιχνίδι που έφτασε στις Xbox κονσόλες πριν χρόνια. Ο τίτλος είχε κλέψει τις εντυπώσεις όταν είχε κυκλοφορήσει και αυτό γιατί θύμιζε παλιό cartoon της δεκαετίας του ’30.

Το νέο βίντεο μάς προσκαλεί στον ιδιαίτερο κάτω κόσμο, όπου ο διάβολος γιορτάζει και κάνει πάρτι! Το σόου της υπηρεσίας θέλει να μας διηγηθεί τις μοναδικές περιπέτειες του παρορμητικού και ταυτόχρονα απατεώνα, Cuphead και του αδερφού του, Mugman, μέσα από δέκα επεισόδια.

Τις φωνές τους στους δύο χαρακτήρες δανείζουν οι Tru Valentino και Frank Todaro, ως Cuphead και Mugman αντίστοιχα, ενώ το καστ πλαισιώνει ο Luke Millington-Drake ως ο The Devil, ο Joe Hanna ως το Elder Kettle, ο Wayne Brady ως ο King Dice, ο Jim Conroy ως ο Ollie Bulb και η Grey Griffin ως η Ms. Chalice.

Το The Cuphead Show θα κυκλοφορήσει στο Netflix στις 18 Φεβρουαρίου. Δείτε το νέο βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί.