Space Force: "Ηθικό ακμαιότατο" στο πρώτο trailer της 2ης σεζόν

O Steve Carell και η ομάδα του θα περάσουν καλά αυτή τη φορά
27 Ιανουαρίου 2022 19:51
Space Force: "Ηθικό ακμαιότατο" στο πρώτο trailer της 2ης σεζόν

Το Netflix κυκλοφόρησε πριν από λίγο το πρώτο επίσημο trailer της 2ης σεζόν του Space Force, της κωμικής σειράς που συνυπογράφει ο δημιουργός του αμερικάνικου "The Office", Greg Daniels, με τον Steve Carell, όπου πρωταγωνιστεί κιόλας. 

Φαίνεται πως η επιστροφή του ως General Naird θα είναι λιγότερο σοβαρή και η ομάδα του στο trailer περνάει καλά και θυμίζει κάπως πιο... Office. Ας ελπίσουμε πως το αποτέλεσμα θα δικαιώσει τους συντελεστές του σόου και θα διορθώσει τα λάθη της πρώτης σεζόν. 

Μάλιστα ο Daniels, σε μια πρόσφατη συνέντευξή του στο Collider, παραδέχτηκε ένα μεγάλο σφάλμα του στη 1η σεζόν και ήταν πως μαζί με τον Carell προσπάθησαν να κάνουν το Space Force "πιο κινηματογραφικό" από το The Office. 

Στο cast της 2ης σεζόν θα συμμετέχουν οι: Steve CarellJohn Malkovich, Ben Schwartz, Tawny Newsome, Diana Silvers, Lisa Kudrow, Jimmy O. Yang, Noah Emmerich, Alex Sparrow και Don Lake. 

Αξίζει να σημειωθεί πως τον Daniels θα βοηθήσει στα χρέη του showrunner ο Norm Hiscock, γνωστός για τις δουλειές του στα "Brooklyn 99" και "Parks & Recreation". Επίσης ο Jimmy O. Yang που παίζει στη σειρά, βοήθησε στη συγγραφή του σεναρίου της νέας σεζόν. 

Η 2η σεζόν του Space Force θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Φεβρουαρίου 2022 στο Netflix.