Ελλάδα: Το Disney+ έρχεται και επίσημα το καλοκαίρι του 2022!

Ο μεγάλος ανταγωνιστής του Netflix καταφθάνει στη χώρα μας!
26 Ιανουαρίου 2022 15:07
Ελλάδα: Το Disney+ έρχεται και επίσημα το καλοκαίρι του 2022!

Οι φήμες και οι εικασίες μπορούν να σταματήσουν. Και επίσημα, το Disney+ έρχεται στη χώρα μας, όπως ανακοίνωσε ο κολοσσός του κόσμου της ψυχαγωγίας.

Συγκεκριμένα, μέσα στο καλοκαίρι του 2022 η συνδρομητική υπηρεσία θα έρθει σε 42 νέες χώρες, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνεται και η Ελλάδα. Προς το παρών δε γνωρίζουμε όλες τις αναλυτικές λεπτομέρειες, αλλά αυτό σίγουρα θα αλλάξει μέσα στους επόμενους μήνες.

Πόσο θα κοστίζει το Disney+ στην Ελλάδα;

Για την ώρα η Disney δεν αποκάλυψε τις τιμές ή τα συνδρομητικά πακέτα που θα προσφέρονται στην κάθε χώρα.

Στην Αμερική, όμως, η μηνιαία τιμή διαμορφώνεται στα $8, οπότε και στην Ελλάδα το κόστος θα είναι πιθανότατα λιγότερο από €10.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες.


Πότε ακριβώς θα έρθει το Disney+ στην Ελλάδα;

Για την ώρα η Disney δεν αποκάλυψε συγκεκριμένη ημερομηνία για το ντεμπούτο της υπηρεσίας στη χώρα μας, παρά μόνο το γενικότερο χρονικό πλαίσιο του καλοκαιριού.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες.


Τι ταινίες και σειρές περιλαμβάνει το Disney+;

Το Disney+ έχει ένα τεράστιο κατάλογο περιεχομένου, με σχεδόν χίλιες ταινίες και σειρές. Αυτός απαρτίζει από αμέτρητες κλασσικές animated και όχι μόνο ταινίες της Disney, από όλο το περιεχόμενο της Pixar, της Marvel, του Star Wars και του National Geographic.

Μεταξύ άλλων η υπηρεσία είναι γνωστή και για τις original σειρές της, όπως το The Mandalorian και το The Book of Boba Fett από το Star Wars σύμπαν ή τα WandaVision, The Falcon and The Winter Soldier, Loki, Hawkeye και άλλες σειρές του Marvel Cinematic Universe.