Το “Later” του Stephen King γίνεται σειρά με την Lucy Liu του Kill Bill

Σε μία παραγωγή της Blumhouse
26 Ιανουαρίου 2022 10:54
Το “Later” του Stephen King γίνεται σειρά με την Lucy Liu του Kill Bill

Το “Later” του Stephen King κυκλοφόρησε μόλις πέρυσι παγκοσμίως, καθώς και στη χώρα μας μεταφρασμένο από τις εκδόσεις Κλειδάριθμος και όπως όλα δείχνουν, μετά τη μεγάλη επιτυχία του, θα έρθει και στη μικρή οθόνη. Αυτό το θρίλερ πρόκειται να γίνει μία τηλεοπτική σειρά από την Blumhouse Television. Συγκεκριμένα, όπως μεταφέρει το Deadline, το εν λόγω project ετοιμάζεται ήδη για τη μικρή οθόνη και θα είναι μία μίνι σειρά που θα τη σκηνοθετήσει η Raelle Tucker και θα πρωταγωνιστεί η Lucy Liu (Kill Bill).

Το βιβλίο του King ήρθε από το “Hard Case Crime” της Titan Books που περιλαμβάνει επίσης προηγούμενα μυθιστορήματα του Stephen King, τα The Colorado Kid και Joyland. Προς το παρόν δε δόθηκαν στη δημοσιότητα πολλές πληροφορίες, αλλά η σύνοψη του βιβλίου λέει:

Ο νούμερο 1 best seller συγγραφέας, ο Stephen King, επιστρέφει με ένα ολοκαίνουργια μυθιστόρημα για τα μυστικά που κρατάμε θαμμένα και το κόστος της ανακάλυψής τους. 

O γιος μιας ταλαιπωρημένης ανύπαντρης μητέρας, ο Jamie Conklin, ζητάει απλώς μια απλά παιδική ηλικία, όμως εκείνος δεν είναι ένα συνηθισμένο παιδί. Γεννημένος με μια αφύσικη ικανότητα, η μαμά του τον παροτρύνει να κρατήσει το μυστικό του. Εκείνος μπορεί να βλέπει και να ακούει πράγματα που δεν μπορεί κανένας άλλος.

Το κόστος αυτής της ικανότητας είναι μεγάλο όταν μία ντετέκτιβ από τη Νέα Υόρκη τον παρασύρει σε μία καταδίωξη ενός δολοφόνου.

Για περισσότερα σχετικά με τη σειρά, παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.