Jensen Ackles: Ο "Sam" μου έστειλε ένα κατεβατό μήνυμα όταν έμαθε για το spinoff του Supernatural

Τα αίτια που έφεραν τριγμούς στη σχέση των Jared Padalecki και Jensen Ackles
22 Ιανουαρίου 2022 17:47
Jensen Ackles: Ο "Sam" μου έστειλε ένα κατεβατό μήνυμα όταν έμαθε για το spinoff του Supernatural

Τον περασμένο Ιούνιο είχαμε μάθει πως ετοιμάζεται μια prequel σειρά του Supernatural, με τους γονείς των αδερφών Winchesters, στην οποία ο Jensen Ackles θα είναι εκτελεστικός παραγωγός. Τότε είχε προκληθεί σάλος διότι ο Jared Padalecki δημοσίως στο Twitter ξεμπρόστιασε τον "αδερφό" του "Dean" για το γεγονός πως δε γνώριζε τίποτα για αυτή την εξέλιξη, κι ας ήταν για πάνω από 15 χρόνια συνεργάτες. 

Γιατί δεν του το είπε; 

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε ο Ackles στο Inside of You Podcast αποκάλυψε τις λεπτομέρειες και τον λόγο για τον οποίο δεν είπε τίποτα στον επί χρόνια συμπρωταγωνιστή του. Ουσιαστικά δεν του το είπε επειδή γενικώς, όπως υποστήριξε, δεν μιλάει για τέτοια θέματα με κανέναν: 

Είμαι σούπερ προληπτικός όταν πρόκειται για συγκεκριμένα πράγματα. Και αυτό είναι κάτι που πολλοί ηθοποιοί μοιράζονται, είναι ότι δε μιλάμε για οντισιόν μέχρι να πάρουμε τον ρόλο. Είναι ένας άγραφος κανόνας που απλά δε λες σε κανέναν τσιμουδιά μέχρι να κλείσει το deal και να στεγνώσει το μελάνι στο συμβόλαιο. 

Συνεχίζει όμως παρακάτω και λέει μια φράση που σίγουρα θα μείνει στους fans του Supernatural: 

Αυτή ήταν η πρώτη μου δουλειά ως παραγωγός και δημιουργός περιεχομένου και δεν ήθελα επουδενί να το γρουσουζέψω, οπότε το βούλωσα εντελώς. Μόνο τα άτομα που έπρεπε να γνωρίζουν γνώριζαν. Δεν προσπαθούσα να το κρατήσω μυστικό για κανέναν άλλο λόγο εκτός από το ότι είμαι προληπτικός. Σίγουρα είχε κόσμο που ήμουν ενθουσιασμένος να τους το πω. Ο Jared ήταν ο πρώτος στη λίστα. 

To "κατεβατό" που έλαβε από τον "Sam"

Όπως αποκαλύπτει επίσης βρισκόταν στα γυρίσματα του The Boys τη στιγμή που ξέσπασε η είδηση του spinoff σόου και επειδή εκεί απαγορεύονται αυστηρώς τα κινητά έκανε μια γρήγορα δήλωση για να επιστρέψει στο πλατό. Όταν γύρισε και είδε το κινητό του έλαβε πολλά συγχαρητήρια μηνύματα αλλά και ένα "κατεβατό" από τον Jared Padalecki: 

Έλαβε ένα κατεβατό μήνυμα από τον Jared, ο οποίος ήταν ξενερωμένος και θυμάμαι να χάνω τη γη κάτω από τα πόδια μου. Τώρα που το σκέφτομαι θα μπορούσε να ήταν κάτι που θα είχε αποφευχθεί. Αλλά συνέβη, το έστειλε και το αντιμετωπίσαμε. 

Τονίζει όμως πως τα πράγματα είναι εντάξει μεταξύ τους και πως αφότου το συζήτησαν, ο Padalecki κατάλαβε τους λόγους και το έλυσαν το θέμα. Όπως έκαναν και στη σειρά όλα αυτά τα χρόνια.