The Crossover: Η νέα σειρά του Disney Plus θα φέρει το μπάσκετ στις οθόνες σας με τον LeBron James στην παραγωγή

Πήρε τα δικαιώματα η Disney
21 Ιανουαρίου 2022 17:12
The Crossover: Η νέα σειρά του Disney Plus θα φέρει το μπάσκετ στις οθόνες σας με τον LeBron James στην παραγωγή

Σύμφωνα με το Deadline, η Disney μόλις πήρε τα δικαιώματα και θα φέρει στο Disney Plus, το “The Crossover”, το νέο δραματικό σόου με θεματολογία το μπάσκετ, που είναι βασισμένο στη best-selling νουβέλα του Kwame Alexander.

Μάλιστα οι LeBron James, Maverick Carter και Jamal Henderson της The Spring Hill Company θα βρίσκονται στο project ως εκτελεστικοί παραγωγή μαζί με την Disney Branded Television της 20th Television. Το project αυτό ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2021, αλλά η παραγωγή της σειράς θα αρχίσει από τον επόμενο μήνα και η πλοκή θα εστιάζει σε δύο αδέρφια, στους Josh και JB Bell, οι οποίοι θεωρούνται φαινόμενα του μπάσκετ.

ο Josh στην ουσία αφηγείται την ιστορία της ενηλικίωσής τους, εντός και εκτός γηπέδου, καθώς ο πρώην επαγγελματίας μπασκετμπολίστας πατέρας τους προσαρμόζεται στη ζωή μετά το μπάσκετ και η μητέρα τους επιτέλους κυνηγά τα δικά της όνειρα.

Ο Josh Bell θα είναι ο Jalyn Hall, ενώ τον JB θα υποδύεται ο Amir O’ Neil, ενώ πλάι τους θα βρίσκονται και οι Derek Luke ως Chuck Bell, Sabrina Revelle ως Crystal Bell, Skyla I’Lece ως Alex, Deja Monique Cruz ως Maya και Trevor Raine Bush ως Vondie.