O Godzilla από το σινεμά ετοιμάζεται πλέον για σειρά στην... Apple

Το μέλλον του MonsterVerse βρίσκεται στο Apple TV+
21 Ιανουαρίου 2022 08:31
O Godzilla από το σινεμά ετοιμάζεται πλέον για σειρά στην... Apple

Ο θρυλικός Godzilla μετά την τιτάνια αναμέτρησή του με τον King Kong στο περσινό Godzilla vs Kong αναμένεται να μεταπηδήσει από τη μεγάλη οθόνη στον κόσμο του streaming. Τι εννοούμε; Η Legendary Pictures ήρθε σε συμφωνία με την Apple για την παραγωγή μιας νέας τηλεοπτικής σειράς βασισμένης στον Godzilla. 

Ναι, έρχεται σειρά με τον Godzilla στο Apple TV+ και μάλιστα δε θα είναι μόνος του. Όπως αποκαλύπτει το πάντοτε έγκυρο ρεπορτάζ του Deadline, το MonsterVerse γενικότερα θα παίξει ρόλο, επομένως θα εμφανιστούν και άλλοι "titans".

Η ατιτλοφόρητη ακόμη νέα σειρά του Godzilla θα ακολουθεί μια οικογένεια και την περιπέτειά της σε έναν κόσμο όπου ζουν τα kaiju και θα ανακαλύψουν τους μυστικούς δεσμούς τους με τη Monarch. 

Η παραγωγή θα είναι της Legendary Television με εκτελεστικό παραγωγό και showrunners τους Chris Black και Matt Fraction. Το Godzilla v. Kong ήταν άλλωστε από τις πρώτες ταινίες του μετά πανδημικού box office που σημείωσαν κάποια επιτυχία. 

Για αυτό και η Apple κινήθηκε γρήγορα για να αρπάξει αυτό το IP για τον κατάλογό της, θέλοντας να αυξήσει τον ανταγωνισμό με τις υπόλοιπες streaming υπηρεσίες που είναι η αλήθεια πως έχουν πολύ μεγαλύτερο μερίδιο στην αγορά από αυτή.