Το Yellowjackets σάρωσε σε νούμερα τηλεθέασης - Πότε έρχεται η 2η σεζόν;

Η σειρά με την περισσότερη τηλεθέαση εδώ και 6 χρόνια για το κανάλι Showtime
20 Ιανουαρίου 2022 12:44
Το Yellowjackets σάρωσε σε νούμερα τηλεθέασης - Πότε έρχεται η 2η σεζόν;

Το ντεμπούτο του Yellowjackets στην τηλεόραση δικαίως συζητιέται από όλους όσους το έχουν παρακολουθήσει. Αυτό δε φαίνεται μόνο ότι είναι μια από τις viral σειρές αυτόν τον καιρό στα social media αλλά και από την τηλεθέασή του η οποία σημείωσε ρεκόρ για το κανάλι Showtime

Όπως γνωστοποιεί το Deadline λίγα 24ωρα μετά την προβολή του φινάλε της 1ης σεζόν, πραγματοποίησε πάνω από 1.3 εκατομμύρια τηλεθεατές, διπλασιάζοντας τα νούμερα του σε σχέση με το πρώτο επεισόδιο. 

Αποτελεί ήδη την 2η σειρά με τα περισσότερα streams στο Showtime, ακολουθώντας φυσικά την αιχμή του δόρατος που λέγεται "Dexter: New Blood". Εκτιμάται ότι συνολικά μέσα από διάφορες πλατφόρμες το Yellowjackets συγκέντρωνε πάνω από 5 εκατομμύρια τηλεθεατές εβδομαδιαίως. 

Παράλληλα κατάφερε την καλύτερη πρεμιέρα σειράς εδώ και 6 χρόνια στο Showtime, μετά την επιτυχία του Billions

Πώς γεννήθηκε το Yellowjackets; 

Η εφηβική ιστορία επιβίωσης, με στοιχεία τρόμου, βασίζει την ιδέα της στο διάσημο βιβλίο του συγγραφέα William Golding του 1954 με τίτλο "Lord of the Flies". Μια φορά και έναν καιρό θα γινόταν ταινία χάρη στη Warner Bros. αλλά τελικά η εταιρία παραγωγής είπε "πάσο". Εν τέλει την πάσαραν στο Showtime ως σειρά -πλέον- με το σκεπτικό ότι το πλάνο θα κρατήσει για 5 σεζόν

Θα επιστρέψει για 2η σεζόν

Είναι σίγουρο, μετά και το cliffhanger φινάλε, πως η σειρά θα επιστρέψει για 2η σεζόν κάτι που εδώ και καιρό έχει ανακοινωθεί από το Showtime. Η πρεμιέρα της 2ης σεζόν θα γίνει προς τα τέλη του 2022, εάν δεν προκύψει κάτι απρόοπτο. Υπάρχουν ωστόσο λιγοστές πληροφορίες για το που θα κατευθυνθεί. 

Τις εντυπώσεις μας από το Yellowjackets θα βρείτε πατώντας εδώ.