Το νέο teaser για την 3η σεζόν του “Atlanta” είναι από τα πιο περίεργα που έχετε δει

Πρεμιέρα τον Μάρτιο μετά από χρόνια που βρισκόταν στον “πάγο”
17 Ιανουαρίου 2022 13:44
Το νέο teaser για την 3η σεζόν του “Atlanta” είναι από τα πιο περίεργα που έχετε δει

Το FX συνεχίζει την προώθηση την 3η σεζόν του Atlanta, η οποία σειρά πρόκειται να επιστρέψει ύστερα από τέσσερα χρόνια απουσίας, μέσα στον Μάρτιο. Ο Donald Glover και η παρέα του θέλουν να σας ταξιδέψουν μέχρι την Ευρώπη, για ένα τουρ χωρίς όρια.

Το νέο teaser που έρχεται με την ονομασία “Shillin” είναι ακόμα πιο "ό,τι να ναι" από το προηγούμενο βίντεο που είχαμε δει και θέλει να μας δείξει πως και σε αυτή τη σεζόν, οι χαρακτήρες θα είναι αρκετά “περίεργοι”.

Διαβάστε τη σύνοψη για την 3η σεζόν:

Η 3η σεζόν λαμβάνει χώρα σχεδόν ολοκληρωτικά στην Ευρώπη. Στο νέο κεφάλαιο θα δούμε τον “Earn” και τους “Alfred / ‘Paper Boi’” (Brian Tyree Henry), “Darius” (LaKeith Stanfield) και “Van” (Zazie Beetz) σε ένα Ευρωπαικό τουρ, καθώς η ομάδα πηγαίνει πλέον σε νέο περιβάλλον και αγωνίζεται να προσαρμοστεί στη νέα επιτυχία που φιλοδοξούσε εδώ και καιρό.

Εκτός από τον Donald Glover στην 3η σεζόν του Atlanta θα βρίσκονται και οι LaKeith Stanfield (Judas and the Black Messiah), Brian Tyree Henry (Eternals) και Zazie Beetz (The Harder They Fall).

Αυτό είναι το πρώτο teaser από την 3η σεζόν του “Atlanta”!

Η 3η σεζόν του Atlanta θα κάνει πρεμιέρα στις 24 Μαρτίου μέσα από το FX. Δείτε το νέο teaser παρακάτω.

Tags: