Νέα βίντεο για το WandaVision δείχνουν πως δημιουργήθηκαν τα εφέ του

Για την επέτειο ενός χρόνου της σειράς
16 Ιανουαρίου 2022 14:55
Νέα βίντεο για το WandaVision δείχνουν πως δημιουργήθηκαν τα εφέ του

Το WandaVision ήταν η πρώτη σειρά της Marvel για το Disney+, ξεκινώντας κατά κάποιον τρόπο μια νέα φάση για το MCU, το οποίο από τότε έχει εμπλουτιστεί και με άλλες τηλεοπτικές σειρές, όπως τα Loki, The Falcon and the Winter Soldier και Hawkeye.

Για την ακρίβεια, η σειρά με πρωταγωνιστές την Elizabeth Olsen και τον Paul Bettany έκανε το ντεμπούτο της ακριβώς πριν ένα χρόνο, στις 15 Ιανουαρίου του 2021. Έτσι, για να γιορτάσει τώρα την πρώτη επέτειο, η ομάδα που εργάστηκε στα ειδικά εφέ του σόου, Industrial Light & Magic, ανάρτησε δύο επετειακά βίντεο. Αυτά περιλαμβάνουν διάφορα behind-the-scenes πλάνα που δείχνουν πως δημιουργήθηκαν τα VFX της σειράς, αλλά και πως θα ήταν αν δεν υπήρχαν αυτά.

Μιας και το WandaVision βασίζεται πολύ στα ειδικά εφέ, ακόμα και για τα στάνταρ της Marvel, τα δύο εν λόγω βίντεο παρουσιάζουν πραγματικά πολύ μεγάλο ενδιαφέρων. Δείτε τα παρακάτω:

Για την ιστορία, το WandaVision είναι μια μίνι σειρά που απαρτίζεται από εννέα επεισόδιά των τριάντα λεπτών. Τα γεγονότα του λαμβάνουν χώρα μετά το Infinity Saga του MCU, με τη Wanda και τον Vision και μετακομίζουν στο Westview, στην προσπάθειά τους να ζήσουν μια κανονική ζωή. Κάθε επεισόδιο αντλεί έμπνευση από ένα κλασικό sitcom των προηγούμενων δεκαετιών, κάτι που έκανε τους fans να λατρέψουν το σόου για τους πειραματισμούς και τις ιδέες του.