To In From the Cold είναι η νέα κατασκοπική σειρά του Netflix (BINTEO)

Από τον παραγωγό του Supernatural
14 Ιανουαρίου 2022 23:26
To In From the Cold είναι η νέα κατασκοπική σειρά του Netflix (BINTEO)

Το Netflix μόλις αποκάλυψε πλήρως τη νέα του σειρά In From the Cold, η οποία θα καταφθάσει στην streaming πλατφόρμα μέσα στον Ιανουάριο. Πρόκειται για ένα κατασκοπευτικό θρίλερ, που τον κεντρικό ρόλο έχει η Margarita Levieva.

Συγκεκριμένα, τα φώτα της δημοσιότητας είδε το πρώτο trailer, στο οποίο βλέπουμε τη δυναμική πρωταγωνίστρια, Jenny Franklin, να «μοιράζει ξύλο» και να περνά μια μεγάλη μεταμόρφωση, όταν πράκτορες της CIA ανακαλύπτουν πως είναι πρώην μυστικός κατάσκοπος για τη Ρωσία. Μάλιστα, η Franklin είναι η μόνη που έχει επιβιώσει από ένα μυστικό πείραμα της KGB, το οποίο της έχει χαρίσει μοναδικές ικανότητες.

Η επίσημη περιγραφή αναφέρει:

Εκτεθειμένη ως πρώην Ρωσίδα κατάσκοπος, μια ανύπαντρη Αμερικανίδα μητέρα πρέπει να ισορροπήσει την οικογενειακή ζωή και τις μοναδικές δεξιότητές της σε μια μάχη ενάντια σε έναν ύπουλο εχθρό.

Το σόου υπογράφει ο παραγωγός του Supernatural, Adam Glass, ο οποίος έχει ετοιμάσει το σενάριο και είναι συγχρόνως ο εκτελεστικός παραγωγός. Στη σκηνοθεσία βρίσκεται η Ami Canaan Mann και η Brigitte Stærmose.

Όσον αφορά το καστ, στο πλευρό της Levieva βρίσκεται ο Cillian O’Sullivan ως τον CIA πράκτορα Chauncey, καθώς και οι Charles Brice, Lydia Fleming, Ivanna Sakhno και Stasya Miloslavskaya.

Το In From the Cold θα απαρτίζεται από 8 επεισόδια των 50 λεπτών και θα κάνει το ντεμπούτο του στο Netflix στις 28 Ιανουαρίου του 2022. Το πρώτο του trailer ακολουθεί παρακάτω.