Ο Mahershala Ali θα παίξει στη μίνι σειρά ‘The Plot’ του Hulu

Βασισμένη στο βιβλίο της Jean Hanff Korelitz
11 Ιανουαρίου 2022 13:11
Ο Mahershala Ali θα παίξει στη μίνι σειρά ‘The Plot’ του Hulu

Ο βραβευμένος με Όσκαρ και Emmy, Mahershala Ali, ο οποίος θα υποδυθεί μελλοντικά το νέο Blade της Marvel, μόλις υπέγραψε για να παίξει σε μία τηλεοπτική σειρά για το Hulu. Ο λόγος γίνεται για το “The Plot” που θα είναι βασισμένο από το ομώνυμο βιβλίο της Jean Hanff Korelitz που κυκλοφόρησε πέρυσι.

Πρόκειται για μία μίνι σειρά των οκτώ επεισοδίων και πρόκειται να δούμε ένα ψυχολογικό θρίλερ για έναν άλλοτε πολλά υποσχόμενο νοβελίστα, που έγινε καθηγητής και αγωνίζεται για να διατηρήσει τοιν αυτοσεβασμό του. Έτσι, ο Jacob Finch Bonner (Ali) εκμεταλλεύεται έναν μαθητή για να αποκτήσει φήμη, αλλάζοντας έτσι τη ζωή του, ώσπου κάποια στιγμή ένα τηλεφώνημα που του λέει ότι ξέρει για αυτή την εκμετάλλευση, θα του αλλάξει τη ζωή μια για πάντα.

Ο Ali θα εκτός από τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα βρίσκεται και στην παραγωγή μαζί με τους Mimi Valdés και  Amatus Karim Ali. O Abby Ajayi των Inventing Anna και How to Get Away with Murder θα είναι ο showrunner του σόου.

Δυστυχώς δε γνωρίζουμε ακόμα ποιοι θα βρίσκονται πλάι στον διάσημο ηθοποιό, οπότε για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.