Ο Humayun Saeed θα είναι ο φίλος της Πριγκίπισσας Νταϊάνας στην 5η σεζόν του The Crown

Εμπλουτίστηκε το καστ του σόου
11 Ιανουαρίου 2022 11:12
Ο Humayun Saeed θα είναι ο φίλος της Πριγκίπισσας Νταϊάνας στην 5η σεζόν του The Crown

Η 5η σεζόν του “The Crown” του Netflix αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της μέσα στο 2022 και θα “στρώσει το χαλί” για την 6η και τελευταία σεζόν του δημοφιλούς σόου της υπηρεσίας. Κατά πάσα πιθανότητα η ερχόμενη σεζόν του "Στέμματος" θα καλύψει το διάστημα μεταξύ 1990-97 και την πρωθυπουργία του John Major, αλλά και τις δυσκολίες στους γάμους των παιδιών της βασίλισσας.

Τώρα κυκλοφόρησε η είδηση πως ο διάσημος Πακιστανικής καταγωγής σταρ, Humayun Saeed, εντάχθηκε στο cast και θα παίξει τον Dr. Hasnat Khan στη νέα σεζόν και θα υποδυθεί τον καρδιοχειρουργό που έβγαινε με την πριγκίπισσα Νταϊάνα πριν εκείνη φύγει από τη ζωή.

Γύρω από το διαζύγιό της το 1996, η Νταϊάνα άρχισε να βλέπει τον καρδιοχειρουργό κρυφά. Και οι δύο εξαιρετικά χαμηλών τόνων, ο Χαν και η Νταϊάνα διέψευδαν τις φήμες για τη σχέση τους για χρόνια. Μόλις το 2004 μια δήλωση στη Μητροπολιτική αστυνομία για το θάνατό της επιβεβαίωσε ότι είχαν σχέση από το 1995 έως το 1997.

Η 5η σεζόν πρόκειται να καλύψει μια από τις πιο ταραχώδεις περιόδους της σύγχρονης ιστορίας της βασιλικής οικογένειας, με επίκεντρο τη διάλυση του γάμου του Καρόλου και της Νταϊάνα και τα επακόλουθα στη βασιλική οικογένεια.

Μεταξύ άλλων πρωταγωνιστούν οι Elizabeth Debicki, Dominic West, Imelda Staunton, Jonathan Pryce, Leslie Manville και Jonny Lee Miller.

Η 5η σεζόν του The Crown θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή εντός του 2022 στο Netflix.