Ο James Gunn ετοιμάζει κι άλλο τηλεοπτικό project με την DC

Νέο spin-off για το The Suicide Squad;
11 Ιανουαρίου 2022 10:05
Ο James Gunn ετοιμάζει κι άλλο τηλεοπτικό project με την DC

Ο James Gunn αποκάλυψε πως δουλεύει και σε ακόμη ένα project για την DC και αφορά ένα νέο τηλεοπτικό εγχείρημα. Εκτός από το Peacemaker που θα κάνει πρεμιέρα στο HBO Max σε λίγες ημέρες, ο διάσημος σκηνοθέτης του “The Suicide Squad”, λέει πως συνεχίζει να δουλεύει με την DC.

Σύμφωνα με το Collider, ο σκηνοθέτης ερωτήθηκε τι ετοιμάζει τώρα και αν δουλεύει σε κάτι άλλο με την DC. Παρόλο που δεν ήθελε να αποκαλύψει τίποτα, στο τέλος έσπασε τη σιωπή του και είπε πως υπάρχει στα σκαριά ένα ακόμη project που αφορά την τηλεόραση.

Ξέρετε, προχωράμε. Θα δούμε τι συμβαίνει και θα μάθω πολύ σύντομα. Το δούλευα εχθές το βράδυ και σήμερα το πρωί. Πρόκειται για τηλεοπτικό project. Ορίστε.

Λαμβάνοντας υπόψιν πως ο Gunn θέλει να εξερευνήσει και άλλους χαρακτήρες από την Ομάδα Αυτοκτονίας, το νέο τηλεοπτικό project θα μπορούσε κάλλιστα να αφορά ακόμη ένα spin-off όπως έγινε με το Peacemaker.

Επιπροσθέτως, μιας και είπε πως “δούλευε” σε αυτό το project, θα μπορούσε αυτό κάλλιστα να είναι η επόμενη μεγάλη δουλειά του, μετά την ολοκλήρωση του Guardians of the Galaxy Vol. 3 της Marvel.

Η DC φαίνεται πως θέλει να επενδύσει πολύ στο HBO max και στις original σειρές της, αφού ξέρουμε ήδη πως το The Batman του Matt Reeves θα λάβει και αυτό δύο spin-off σειρές, με την πρώτη να επικεντρώνεται στο αστυνομικό τμήμα της Gotham City, ενώ το δεύτερο στον Πιγκουίνο του Colin Farrell.

Τι λέτε να ετοιμάζει ο James Gunn;