Τι κι αν τελείωσε το Dexter: New Blood, ο δημιουργός έχει πλάνα για συνέχεια

Αν δώσει το πράσινο φως το Showtime
11 Ιανουαρίου 2022 09:11
Τι κι αν τελείωσε το Dexter: New Blood, ο δημιουργός έχει πλάνα για συνέχεια

Το Dexter: New Blood έκανε πρεμιέρα τον περασμένο Νοέμβριο και μέσα από δέκα ολοκαίνουργια επεισόδια ήθελε να μας διηγηθεί τη νέα ζωή του θρυλικού χαρακτήρα της αμερικανικής τηλεόρασης, Dexter, ύστερα από το γλυκόπικρο φινάλε της 8ης σεζόν.

Το ένατο κεφάλαιο του σόου συνέχισε τα γεγονότα του χαρακτήρα που τον υποδύεται ο Michael C. Hall κάποια χρόνια μετά το φινάλε του Dexter. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, ο δημιουργός του “Νέου Αίματος”, φαίνεται πως έχει σχέδια και για 2η σεζόν.

Προσοχή, ακολουθούν spoilers για το Dexter: New Blood

Μιλώντας στο Deadline, o Clyde Phillips είπε πως ήδη ξέρει πως θα μπορούσε να συνεχίσει το Dexter: New Blood και πως αν το Showtime το ήθελε, θα έλεγε απευθείας “ναι” για τη συνέχεια.

Αν το Showtime μου ζητούσε να συνεχίσω τη σειρά, θα έλεγε ναι με τη μία. Έχω πολλά πράγματα να κάνω αυτή τη στιγμή, αλλά θα σταματούσα τα πάντα και θα έλεγε ΝΑΙ σε δευτερόλεπτα.

Ο Harrison είναι ένας περίπλοκος χαρακτήρας και έχει μέσα του “σπόρους” από τον Σκοτεινό Συνεπιβάτη του Dexter. Είναι ικανός. Κοιτάξτε πως τον σκότωσε στο τέλος. Αυτό που υπήρχε στον Harrison ήταν ότι πρέπει να σκοτώσει αυτόν τον άνθρωπο.

Ο Harrison έφερε μια διαφορετική οπτική σε σχέση με όλα αυτά που έκανε ο Dexter. Έχει μεγαλύτερη επίγνωση ότι “κάθε φορά που σκοτώνουμε κάποιο κακό, σώζουμε τόσες ζωές”. Από την άλλη ο Dexter σκότωνε κακούς επειδή αυτός ήταν ο κώδικάς του.

Dexter

Εσείς θα θέλατε τη συνέχεια του Dexter: New Blood; Πείτε μας στα σχόλια.