Η Zendaya προειδοποιεί για τη 2η σεζόν του Euphoria: "Θα δείτε σκληρά σκηνικά"

Μετά από σχεδόν δύο χρόνια το Euphoria επέστρεψε
10 Ιανουαρίου 2022 23:17
Η Zendaya προειδοποιεί για τη 2η σεζόν του Euphoria: "Θα δείτε σκληρά σκηνικά"

Η Zendaya προειδοποίησε τους fans της και όσους θέλουν να παρακολουθήσουν το Euphoria πριν τη 2η σεζόν του. Η δραματική σειρά του HBO, που χάρισε το Emmy Α' Γυναικείου ρόλου στην 25χρονη σταρ, παρουσιάζει με αρκετά ωμό τρόπο κάποια σκληρά σκηνικά όπως τη σεξουαλικής φύσεως βία και τα ναρκωτικά. 

Επομένως η Zendaya ήθελε λίγες ώρες πριν κάνει πρεμιέρα το πρώτο επεισόδιο της 2ης σεζόν να στείλει ένα μήνυμα προς όλους, και ειδικά όσους και όσες fans της είναι μικρότερης ηλικίας. Συγκεκριμένα μέσα από τα social media της δήλωσε: 

"Ξέρω ότι το έχω ξαναπεί και παλιότερα, αλλά θέλω να επαναλάβω προς όλους ότι το Euphoria είναι για ώριμο ηλικιακά κοινό. Αυτή η σεζόν ειδικά, μάλλον περισσότερο από την προηγούμενη, είναι βαθύτατα συναισθηματική και αντιμετωπίζει δύσκολα θέματα τα οποία μπορεί να προκαλέσουν ή να είναι δύσκολα για να τα παρακολουθήσετε. 

Παρακαλώ δείτε το μόνο εάν αισθάνεστε άνετα. Να προσέχετε τους εαυτούς σας και να ξέρετε πως είτε έτσι είτε αλλιώς σας αγαπούν και νιώθω την συμπαράστασή σας. Την αγάπη μου, Daya."

Ακολουθεί η ανάρτησή της: 

Μάλιστα και ο σκηνοθέτης και δημιουργός του σόου, Sam Levinson, είχε προειδοποιήσει πριν μερικούς μήνες πως θα υπάρξουν πολύ βίαια σκηνικά στη νέα σεζόν, κάτι που ήδη φάνηκε από το πρώτο επεισόδιο.