Cobra Kai: Θα εμφανιστεί η Hilary Swank στη 5η σεζόν; Κλείνουν το μάτι οι δημιουργοί

Οι νέες τους δηλώσεις αποτελούν ένα teaser για το τι έπεται
10 Ιανουαρίου 2022 19:30
Cobra Kai: Θα εμφανιστεί η Hilary Swank στη 5η σεζόν; Κλείνουν το μάτι οι δημιουργοί

Το παρελθόν του franchise του Karate Kid επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις ακόμα και σίγουρα μπόλικο υλικό για να επανέρθει στην επιφάνεια και να εμπλουτιστεί ακόμη περισσότερο με νοσταλγία το Cobra Kai

Κάθε σεζόν άλλωστε το σόου του Netflix μας κακομαθαίνει με τις νοσταλγικές του επιστροφές όπως αυτές του Johnny Kreese (Martin Kove), της Ali Mills (Elizabeth Shue) και πιο πρόσφατα του Terry Silver (Thomas Ian Griffith) στην 4η σεζόν

Στην 5η σεζόν η Hilary Swank; 

Ένας από τους πιο σημαντικούς χαρακτήρες των ταινιών όμως, που έχει άμεση σχέση με τον Mr. Miyagi και ακόμα δεν έχει εμφανιστεί είναι η βραβευμένη με Όσκαρ, Hilary Swank που υποδύθηκε την Julie Pierce στο "The Next Karate Kid" του 1994. Το τρίο των δημιουργών του σόου, Jon Hurwitz, Hayden Schlossberg και Josh Herald, μίλησαν στο Fandom για το μέλλον της σειράς και τα όσα αναμένονται στον 5ο κύκλο, ο οποίος ήδη έχει γυριστεί. 

Αν και ερωτήθηκαν για το ενδεχόμενο επιστροφής της Swank στο ρόλο της Julie, οι δημιουργοί έδωσαν μια έμμεση απάντηση προς το "ναι", κλείνοντας το μάτι στους fans: 

Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι πως λατρεύουμε τη Hilary Swank. Θεωρούμε πως είναι μια φοβερή ηθοποιός και αγαπάμε τον χαρακτήρα της στο franchise. Ήταν μαθήτρια του κ. Μιγιάγκι και κάποια που είναι σημαντική στο σύμπαν του Karate Kid. Δε μπορούμε να πούμε εάν θα επιστρέψει, ούτε το πώς θα επέστρεφε, εάν ήταν να επιστρέψει. 

Ωστόσο η επόμενη φράση είναι και αυτή που λίγο-πολύ το επιβεβαιώνει: 

Μπορούμε να πούμε πως έχουμε μιλήσει μαζί της και πως ίσως την έχουμε συναντήσει και ίσως να δουλέψαμε μαζί της αλλά ίσως και να μην έχουμε. Δε γίνεται να σας τα λέμε όλα! Θα συνεχίσει να είναι ένα ερώτημα έως ότου εμφανιστεί ή τελειώσει η σειρά. 

Στο ενδεχόμενο αυτό έχει αναφερθεί και ο Daniel LaRussso ή αλλιώς Ralph Macchio, σε πρόσφατη συνέντευξή του

Λέτε η Julie Pierce να είναι το επόμενο μεγάλο πρόσωπο του cast του Cobra Kai στην 5η σεζόν;