Αυτή είναι η νέα σειρά που ο Stephen King προτείνει να δείτε

Δεν είναι λίγο να παίρνει μια σειρά το "ΟΚ" του μετρ του τρόμου
08 Ιανουαρίου 2022 20:03
Αυτή είναι η νέα σειρά που ο Stephen King προτείνει να δείτε

Δεν είναι λίγο μια σειρά ή μια ταινία να λαμβάνει τη "στάμπα" ή το "ΟΚ" αν θέλετε του Stephen King. Είναι ο μετρ του τρόμου και όλοι το γνωρίζουν αυτό χρόνια τώρα αποδεδειγμένα. Τώρα μέσα από το Twitter λογαριασμό του πρότεινε μια νέα σειρά στους ακόλουθούς του, εκφράζοντας συνοπτικά τη γνώμη του. 

Το "Yellowjackets" έχει το ΟΚ του King

Ο λόγος για το Yellowjackets τη νέα θρίλερ σειρά του Showtime που από τον Νοέμβριο που προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο έχει αποκτήσει ήδη φανατικό κοινό, ενώ αγαπήθηκε και από τους κριτικούς λαμβάνοντας θετικά λόγια. Αυτά όμως που φαίνεται να έχουν μεγαλύτερη βαρύτητα είναι αυτά του Stephen King, ο οποίος είπε τα εξής: 

Το Yellowjackets είναι μια φοβερή ιστορία επιβίωσης, μια φοβερά καλή ιστορία μυστηρίου και έχει μπόλικες στιγμές τρόμου. Αυτό που επίσης έχει -και κάτι που λείπει στις σειρές του σήμερα- είναι ο οξύς χαρακτηρισμός και η σαρκαστική αίσθηση του χιούμορ. 

Λίγα λόγια για το Yellowjackets

Μια ομάδα γυναικείου ποδοσφαίρου γίνονται οι τυχεροί-άτυχοι επιζώντες ενός αεροπορικού δυστυχήματος σε μια απομακρυσμένη ερημιά. Η σειρά εξιστορεί το πως μετατράπηκαν από μια ακμάζουσα ομάδα σε διαλυμένες φατρίες, ενώ παρακολουθεί επίσης τις ζωές που προσπάθησαν να ξαναφτιάξουν σχεδόν 25 χρόνια αργότερα, αποδεικνύοντας ότι το παρελθόν δεν είναι ποτέ πραγματικά παρελθόν και αυτό που ξεκίνησε στην ερημιά τότε δεν τελείωσε ακόμα.

Για την ιστορία το τελευταίο επεισόδιο της 1ης σεζόν του Yellowjackets θα προβληθεί την Κυριακή 16 Ιανουαρίου. Ήδη το σόου έχει πάρει το πράσινο φως για 2η σεζόν οπότε η συνέχεια του είναι εγγυημένη. 

Πάρτε μια γεύση από το Yellowjackets παρακάτω. 

Tags: