Πριν ξεκινήσετε το “Peacemaker” δείτε αυτό το βίντεο

Ο John Cena σάς υπενθυμίζει κάποια γεγονότα
08 Ιανουαρίου 2022 13:22
Πριν ξεκινήσετε το “Peacemaker” δείτε αυτό το βίντεο

Την επόμενη εβδομάδα είναι η μεγάλη πρεμιέρα του Peacemaker, η οποία θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά μέσα από τη συχνότητα του HBO Max. Ο John Cena θα βάλει για άλλη μια φορά τα ρούχα του “παλαβού” ήρωα της DC και θέλει να σας δείξει πως τα περνάει χωρίς την “Ομάδα Αυτοκτονίας” να μπλέκεται στα πόδια του.

Προτού ξεκινήσετε όμως τη σειρά στις 13 Ιανουαρίου, μπορείτε μέσα από τον player παρακάτω, να θυμηθείτε τι είχε συμβεί στο παρελθόν, σε περίπτωση που ξεχάσατε κάποια γεγονότα. Συγκεκριμένα, η DC δημοσίευσε ένα νέο βίντεο στο Twitter, που μας παρουσιάζει για ακόμη μια φορά τον χαρακτήρα του Cena, με μία λεζάντα που γράφει: “Κάθε ήρωας έχει ένα ταξίδι. Απλώς κάποια, είναι πιο επικά από άλλα”. Έτσι θα δείτε τους Cena και Jennifer Holland (που υποδύεται την Agent Emilia Harcourt) να μιλούν για τους χαρακτήρες τους.

Στο Peacemaker εκτός από τον John Cena και την Jennifer Holland, πρωταγωνιστούν επίσης οι Robert Patrick, Freddie Stroma, Christopher Heyerdahl, Steve Agee, Danielle Brooks, Chukwudi Iwuji, Nhut Le και Lochlyn Munro.

Peacemaker: Η νέα σειρά της DC θα μοιάζει σε αυτές της Marvel - Αποκαλύπτει ο James Gunn

Το Peacemaker θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο HBO Max στις 13 Ιανουαρίου 2022.