Ο δημιουργός του Westworld θα σκηνοθετήσει την πρεμιέρα της Fallout σειράς του Amazon

Νέες πληροφορίες για τους συντελεστές
07 Ιανουαρίου 2022 15:35
Ο δημιουργός του Westworld θα σκηνοθετήσει την πρεμιέρα της Fallout σειράς του Amazon

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Deadline, το οποίο επικαλείται αποκλειστικές πληροφορίες, η τηλεοπτική προσαρμογή της πασίγνωστης gaming σειράς Fallout προχωράει και βρήκε πλέον τον σκηνοθέτη και τους showrunners της.

Συγκεκριμένα, η σειρά του Amazon Prime Video βρίσκεται στα χέρια του Jonathan Nolan (αδερφός του Christopher Nolan) και της συζύγου του Lisa Joy, μέσα από το στούντιο Kilter Films. Πρόκειται για τους δημιουργούς του Westworld, με τον Jonathan Nolan μάλιστα να έχει ένα εντυπωσιακό "βιογραφικό", αφού έχει γράψει το σενάριο πετυχημένων ταινιών όπως τα Interstellar, The Dark Knight και The Prestige, ενώ έχει δημιουργήσει και την τηλεοπτική σειρά του CBS, Person of Interest.

Ο Jonathan, λοιπόν, θα σκηνοθετήσει την πρεμιέρα της σειράς, με την παραγωγή να ξεκινάει το 2022. Το σόου, μάλιστα έχει βρει και τους showrunners του, την Geneva Robertson-Dworet (Captain Marvel) και τον Graham Wagner (Silicon Valley).

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή μια από τις λίγες φορές που ο Jonathan Nolan σκηνοθετεί. Η πρώτη φορά ήταν με ένα επεισόδιο του Person of Interest, ενώ στη συνέχεια σκηνοθέτησε τον πιλότο για το Westworld του HBO, καθώς και τα φινάλε της πρώτης και της τρίτης σεζόν.

Τέλος, να αναφερθεί πως στη σειρά θα συνεισφέρει και η Bethesda, με τον θρυλικό σχεδιαστή Todd Howard και τον James Altman να έχουν το ρόλο των producers, μαζί με τον Nolan, την Joy και την Athena Wickham από την Kilter Films.

Η σειρά Fallout είχε ανακοινώθηκε για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2020.