Peaky Blinders: Το trailer-έπος για το φινάλε της σειράς είναι εδώ!

Take a little walk to the edge of town, go across the tracks...
02 Ιανουαρίου 2022 15:11
Peaky Blinders: Το trailer-έπος για το φινάλε της σειράς είναι εδώ!

Το BBC θέλει να κάνει πανικό από τις πρώτες μέρες του 2022 κιόλας και κυκλοφόρησε το πρώτο κανονικό trailer για την 6η και τελευταία σεζόν του Peaky Blinders! Με ένα στοιχειωτικό soundtrack να το συνοδεύει οι σκηνές που παρουσιάζει ανεβάζουν το hype για την πρεμιέρα του. 

Ο Tommy Shelby (Cillian Murphy) μάλλον θα συμμαχήσει και πάλι με τον Alfie Solomons του Tom Hardy που έκανε μια επιστροφή από τον τάφο στη προηγούμενη σεζόν, για να κατατροπώσουν την άνοδο του ναζισμού που φέρνει στην Αγγλία ο Oswald Moxley του Sam Claflin. Τα εμπόδια όμως θα είναι σε πολλά μέτωπα καθώς όπως δηλώνει και η λεζάντα του trailer θα πρέπει να γίνει "μια τελευταία συμφωνία".

Επίσης φαίνεται πως θα έχουμε μονομαχία "Shelbys vs. Greys" στην 6η σεζόν με τον Michael του Finn Cole να κινεί τα νήματα από την Αμερική όπου βρίσκεται με την κοπέλα του, την οποία υποδύεται η Anya Taylor-Joy. 

Αναμένεται κιόλας να δούμε πως θα διαχειριστεί το story της σειράς τον ξαφνικό χαμό της Helen McCrory που υποδυόταν την θεία Polly, καθώς δεν έχει ξεκαθαριστεί εάν ολοκλήρωσε τις σκηνές της πριν φύγει από τη ζωή.

Ακολουθεί ταινία Peaky Blinders

Η 6η σεζόν δε θα είναι η τελευταία φορά που θα δούμε τους Shelbys ωστόσο, καθώς εδώ και καιρό είναι γνωστό πως το saga θα ολοκληρωθεί με μια ταινία. Η διαβόητη οικογένεια γκάνγκστερ θα ξεκινήσει τα γυρίσματα της ταινίας Peaky Blinders εντός του 2023, όπως αποκάλυψε ο δημιουργός της σειράς Steven Knight. 

Το φινάλε της σειράς με την 6η σεζόν θα προβληθεί στις αρχές του 2022 από το Netflix (διεθνή διανομή και στην Ελλάδα) και το BBC. Η ακριβής ημερομηνία πρεμιέρας δεν έγινε γνωστή αν και έχει ακουστεί πως θα γίνει εντός του Ιανουαρίου

Δείτε το trailer της 6ης σεζόν