Η Maggie είναι έτοιμη για το μεγάλο φινάλε του Walking Dead στη νέα εικόνα της 11ης σεζόν

Πλησιάζει…
31 Δεκεμβρίου 2021 18:00
Η Maggie είναι έτοιμη για το μεγάλο φινάλε του Walking Dead στη νέα εικόνα της 11ης σεζόν

Το τέλος του The Walking Dead πλησιάζει με τη συνέχεια της 11ης σεζόν, η οποία έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα τον Φεβρουάριο. Γι’ αυτό το λόγο, το AMC σε συνεργασία με το TV Line έδωσαν στα φώτα της δημοσιότητας μια νέα εικόνα που μας προετοιμάζει για το φινάλε της σειράς που αγαπήθηκε όσο λίγες όλα αυτά τα χρόνια.

Σε αυτήν την εικόνα παίρνουμε μια μικρή γεύση από την Maggie, την οποία υποδύεται φυσικά η Lauren Cohan, που όπως όλα δείχνουν είναι πανέτοιμη να επιστρέψει και να δώσει την τελευταία μάχη της.

Δείτε τη νέα εικόνα παρακάτω:

Στην 11η σεζόν πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων οι Norman Reedus ως Daryl Dixon, Melissa McBride ως Carol Peletier, Lauren Cohan ως Maggie Greene, Christian Serratos ως Rosita Espinosa, Josh McDermitt ως Eugene Porter, Seth Gilliam ως Gabriel Stokes, Ross Marquand ως Aaron, Khary Payton ως Ezekiel, και Jeffrey Dean Morgan ως Negan.

Μάλιστα, γνωρίζουμε πως το The Walking Dead franchise έχει ακόμα μέλλον, καθώς για το 2023 ετοιμάζεται η spinoff σειρά με τους Daryl/Carol των Norman Reedus και Melissa McBride, ενώ στα σκαριά βρίσκεται και η ταινία με πρωταγωνιστή τον Rick Grimes του Andrew Lincoln.

Η συνέχεια του Walking Dead θα κάνει πρεμιέρα στις 20 Φεβρουαρίου.