Ο Magic Johnson ρίχνει άκυρο στο "Winning Time", τη σειρά του HBO για τους Λέικερς

Στο σόου του Adam McKay όπου πρωταγωνιστεί ο "Magic"
29 Δεκεμβρίου 2021 23:25
Ο Magic Johnson ρίχνει άκυρο στο "Winning Time", τη σειρά του HBO για τους Λέικερς

Ο θρυλικός Magic Johnson δήλωσε πως ρίχνει άκυρο στο "Winning Time", τη σειρά του HBO που χρονολογεί την άνοδο της δυναστείας των Λος Άντζελες Λέικερς στα μέσα των '80s. Εκεί δηλαδή όπου γαλουχήθηκε και μεσουράνησε ο Έρβιν "Μάτζικ" Τζόνσον. 

Μιλώντας στο TMZ και το ET Canada ο Johnson εξέφρασε τα συναισθήματά του για τη σειρά, λέγοντας εν ολίγοις ότι δεν ψήνεται να την παρακολουθήσει:

Δεν ανυπομονώ να την παρακολουθήσω. Ας το αφήσουμε εκεί. 

Ίσως για αυτό να ευθύνεται το γεγονός ότι ετοιμάζονται άλλα δύο παρόμοια projects για τους Λέικερς, όπου στο ένα εξ'αυτών συμμετέχει κιόλας και είναι εκείνο που ο ίδιος περιμένει να δει. Βέβαια ο "Μάτζικ" δεν αποκάλυψε πραγματικά τους λόγους που δεν θα δει το "Winning Time". 

Μετά τον πάταγο του "The Last Dance" στο Netflix με την άνοδο των Σικάγο Μπουλς του Μάικλ Τζόρνταν, το ενδιαφέρον για παρόμοια μπασκετικά σόου και ντοκιμαντέρ έχει ανέβει. Στην περίπτωση του Winning Time ωστόσο δεν έχουμε να κάνουμε με ένα ντοκιμαντέρ αλλά με μια δραματοποίηση δια χειρός του Adam McKay, ο οποίος πρόσφατα μας έδωσε το "Don't Look Up". 

Ο John C. Reilly παίζει τον Jerry Buss, ιδιοκτήτη των Lakers, ο πρωτοεμφανιζόμενος Quincy Isaiah τον "Magic" και εμφανίζονται επίσης οι: Jason Clarke ως Jerry West, Solomon Hughes ως Kareem Abdul-Jabbar, Gaby Hoffmann ως Claire Rothman, Hadley Robinson ως Jeanie Buss, DeVaughn Nixon ως Norm Nixon, Molly Gordon ως Linda Zafrani, Rob Morgan ως Earvin Johnson Sr.Jason Segel ως Paul Westhead, Michael Chiklis ως Red AuerbachSally Field ως Jessie Buss, Adrien Brody ως Pat Riley.

Το σόου βασίζεται στο βιβλίο "Showtime: Magic, Kareem, Riley, and the Los Angeles Lakers Dynasty of the 1980s" του συγγραφέα Jeff Pearlman και αξίζει να αναφέρουμε πως ο Adam McKay σκηνοθετεί μόνο το πρώτο επεισόδιο της σειράς. 

Πότε κάνει πρεμιέρα; 

Το Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty θα κάνει πρεμιέρα τον Μάρτιο του 2022 στο HBO Max.