Hawkeye: Δεν είστε οι μόνοι που μείνατε σύξυλοι με την post-credits σκηνή

Ο σκηνοθέτης του Rhys Thomas παραδέχεται ότι ήταν μπερδεμένος από την επιλογή της Marvel
28 Δεκεμβρίου 2021 19:09
Hawkeye: Δεν είστε οι μόνοι που μείνατε σύξυλοι με την post-credits σκηνή

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILERS


Είδατε το φινάλε του Hawkeye και λογικά μείνατε μέχρι το τέλος, καθώς όπως συνηθίζει η Marvel Studios, έκρυψε μια ακόμη post-credits σκηνή, η οποία ωστόσο άφησε πολλούς θεατές...σύξυλους. Δεν ήταν και τόσο ευχάριστη για μια σημαντική μερίδα του κοινού η απόφαση της Marvel να βάλει για πρώτη φορά μια post-credits σκηνή που δεν προχωράει καθόλου την ευρύτερη ιστορία του MCU και δεν κάνει απολύτως κανένα tease για το μέλλον. 

Η εν λόγω σκηνή ουσιαστικά ήταν το πλήρες σόου του Rogers: The Musical, (η ιστορία του "The Avengers" σε μιούζικαλ ύφος) που είχε εμφανιστεί για μερικά λεπτά στο πρώτο επεισόδιο του Hawkeye, όταν ο Clint Barton πήγε με τα παιδιά του να το παρακολουθήσει.

Μέχρι και ο σκηνοθέτης ήταν μπερδεμένος

Δεν είστε οι μόνοι καθώς έτσι ένιωσε και ο σκηνοθέτης του τελευταίου επεισοδίου, Rhys Thomas, ο οποίος κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξής του Collider παραδέχτηκε ότι δε γνώριζε για την απόφαση της Marvel μέχρι που το είδε με τα μάτια του: 

Δεν το γνώριζα. Δεν είχε σχεδιαστεί πως το σόου θα έκλεινε με αυτόν τον τρόπο. Ήμουν και εγώ λίγο στο σκοτάδι. Είχα παραξενευτεί καθώς έλεγα "θα κρατήσουν αυτή τη θέση για να το δέσουν με κάτι άλλο;" με τον παραδοσιακό τρόπο που το κάνει η Marvel. Περίμενα να δω τι θα είναι. Ναι, τελικά πήραν την απόφαση να βάλουν το μιούζικαλ στο τέλος, που για να είμαι ειλικρινής με δίχασε γιατί και εγώ σαν fan είπα "Ο κόσμος θα θέλουν να δουν κάτι που να τους δείχνει τι έρχεται. Μήπως θα δυσαρεστήσει;". 

Βέβαια για να τα λέμε όλα η ομάδα δεν το ήθελε αυτό επέμενε πως είναι Χριστούγεννα και έπρεπε να είναι ανάλαφρο. 

Από τις αντιδράσεις στο Twitter και στα social media πάντως γενικά δίχασε αυτή η επιλογή για post-credits σκηνή, μιας και η Marvel έχει καλομάθει το κοινό της με σκηνές που έχουν νόημα για το μέλλον του MCU.