Νέα ματιά στην 6η σεζόν του Outlander (ΒΙΝΤΕΟ)

Με Jamie και Claire
27 Δεκεμβρίου 2021 14:41
Νέα ματιά στην 6η σεζόν του Outlander (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Outlander επιστρέφει επιτέλους με την 6η σεζόν του, παρόλο που θα είναι μικρότερη σε σχέση με τις προηγούμενες, ενώ έχει ήδη ανακοινωθεί ότι θα υπάρξει και 7ο κεφάλαιο. Το σόου είχε γνωρίσει τεράστιες δυσκολίες λόγω της πανδημίας του κορωνοίου, αλλά πλέον είναι έτοιμο να επιστρέψει και πάλι μέσα στο 2022.

Γι’ αυτό το λόγο κυκλοφόρησε ένα μικρό teaser για να μας προετοιμάσει για την επιστροφή του με την 6η σεζόν και έχει διάρκεια τα δύο λεπτά περίπου. Σε αυτό βλέπουμε τον Jamie και την Claire να μιλούν μεταξύ τους σε μία συναισθηματικά φορτισμένη σκηνή.

Να αναφέρουμε πως στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Caitriona Balfe και Sam Heughan ως Claire και Jamie Fraser, η Sophie Skelton και Richard Rankin ως Brianna και Roger MacKenzie, καθώς και ο John Bell στο ρόλο του νεαρού Ian.

Μικρότερη σε διάρκεια η 6η σεζόν

Ίσως να μη σας χορτάσει τόσο η 6η σεζόν διότι θα είναι και η μικρότερη της σειράς με μόλις 8 επεισόδια, από τα οποία μόνο αυτό της πρεμιέρας θα έχει διάρκεια 90 λεπτών.

Η 6η σεζόν του Outlander θα κάνει πρεμιέρα στο Starz στις 6 Μαρτίου 2022, ενώ φυσικά θα έρθει και στη χώρα μας μέσα από τη “συχνότητα” του Netflix. Δείτε το νέο βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί.