Hawkeye: Λέγεται πως κόπηκε μια σημαντική post-credits σκηνή από το φινάλε

Μάθαμε όμως τι συμβαίνει σε αυτή (SPOILERS)
23 Δεκεμβρίου 2021 23:12
Hawkeye: Λέγεται πως κόπηκε μια σημαντική post-credits σκηνή από το φινάλε

Το φινάλε του Hawkeye με το 6ο και τελευταίο επεισόδιο με τίτλο "The Boss" έκανε πρεμιέρα χθες στο Disney Plus και φυσικά κυριαρχεί στις συζητήσεις των fans της Marvel και όσων το παρακολούθησαν.


ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILERS


Σύμφωνα με πληροφορίες του The Cosmic Circus, που μεταφέρει και το The Direct, λέγεται ότι κόπηκε μια post-credits σκηνή από το 6ο επεισόδιο του Hawkeye, η οποία μάλιστα είχε γυριστεί κανονικά. 

Στα τελευταία λεπτά του επεισοδίου είχαμε το σοκαριστικό φινάλε με την τεταμένη συνάντηση της Maya Lopez (Alaqua Cox) και του Kingpin (Vincent D'Onofrio). Παρά το ότι ήταν ήδη λαβωμένος ο Kingpin από την μάχη του με την Kate Bishop της Hailee Steinfeld, η Maya πήρε το αίμα της πίσω πυροβολώντας τον "Θείο" της. Βέβαια, το εάν ζει πραγματικά ή όχι είναι κάτι που δεν το μάθαμε στα σίγουρα ποτέ και ισχύει ο κανόνας του "εάν δε δούμε πτώμα τότε δεν ισχύει". 

Η σκηνή, λοιπόν, που κόπηκε θα είχε περισσότερο Kingpin και σε αυτή θα λάμβανε ένα πακέτο από τον Clint Barton. Αυτό το "δωράκι" θα περιείχε το μήνυμα να απομακρυνθεί από την οικογένειά του, μαζί με το σπαθί του Ronin, για να του θυμίζει τι θα πάθει εάν δεν πράξει αναλόγως. 

Τώρα το εάν δούμε αυτή τη σκηνή σε κάποια άλλη μελλοντική σειρά το MCU ο χρόνος θα δείξει.