The Witcher Season 3: Θα επικεντρώνεται σε μία μεγάλη ιστορία του "Blood of Elves"

Η Lauren Schmidt Hissrich εξηγεί
20 Δεκεμβρίου 2021 11:54
The Witcher Season 3: Θα επικεντρώνεται σε μία μεγάλη ιστορία του "Blood of Elves"

Πριν λίγες ώρες σας ενημερώσαμε με σχετική είδηση πως το σενάριο για την 3η σεζόν του The Witcher έχει ήδη ολοκληρωθεί. Αυτό είπε τουλάχιστον η showrunner της σειράς, Lauren Schmidt Hissrich, η οποία μίλησε στο Tech Radar.

Τώρα, μέσα από το Collider ήρθαν κι άλλες νέες πληροφορίες, με την Hissrich να μιλάει για τη σειρά και τη συνεργασία της με το Netflix.

Αρχικά μίλησε για τη μεγάλη συμφωνία με το Netflix και τις επτά σεζόν της σειράς:

Μου αρέσει που έχουμε κλείσει για επτά σεζόν, καθώς κάτι μου λέει πως θα πήγαινα για τουλάχιστον 20 σεζόν, χωρίς να το περιμένει κανείς αυτό. Θα με “σκότωνε” αυτό. Νομίζω ότι ο απώτατος στόχος μου και ο λόγος που έκλεισα για επτά χρόνια με το Netflix, ήταν επειδή θέλω να μείνω πιστή στα βιβλία.

Δε νιώθω την ανάγκη η ιστορία που λέμε να αλλάξει τροπή σε σχέση με τα βιβλία. Νομίζω ότι ο Andrzej Sapkowski, ο συγγραφέας των βιβλίων, είχε ένα φυσικό τέλος στο μυαλό του. Τώρα, από τότε που ξεκίνησε το σόου έχει κυκλοφορήσει κι άλλα βιβλία, οπότε θα πρέπει να δούμε πως θα το ταιριάξουμε όλο αυτό.

Η Hissrich τόνισε επίσης τη σημασία του να μην δεσμεύεσαι σε ένα μόνο βιβλίο για κάθε σεζόν. Για παράδειγμα, η 2η σεζόν που προβάλλεται εδώ και λίγες ημέρες είναι εμπνευσμένη από το Blood of Elves, αλλά υπάρχει μια μεγάλη ιστορία από αυτό το βιβλίο που η Hissrich θα την ενσωματώσει στην 3η σεζόν.

Δεν βιάζομαι να ξεπετάξω τις ιστορίες. Ξέρεις, κάνουμε περίπου ένα βιβλίο ανά σεζόν, αλλά φροντίζουμε επίσης οι ιστορίες από αυτό το βιβλίο να είναι οι καλύτερες για την εκάστοτε σεζόν της σειράς. Μερικές φορές μετακινούμε κάποια κομμάτια. Υπάρχει μια μεγάλη ιστορία από το Blood of Elves που θα την πούμε στην 3η σεζόν. Ή ας πούμε, υπήρχε μια ιστορία που δεν μπορέσαμε να τη βάλουμε στην πρώτη σεζόν. Προσπαθούμε να είμαστε όσο πιο ευέλικτοι μπορούμε με αυτό.

Η 2η σεζόν του The Witcher είναι ήδη διαθέσιμη αποκλειστικά στο Netflix.