Γκλαμουριά και στιλ έχει το νέο βίντεο για την 2η σεζόν του “Emily in Paris”

Η Lily Collins μιλάει για το νέο κεφάλαιο
19 Δεκεμβρίου 2021 12:03
Γκλαμουριά και στιλ έχει το νέο βίντεο για την 2η σεζόν του “Emily in Paris”

Το Netflix κυκλοφόρησε ένα νέο βίντεο από την 2η σεζόν του “Emily in Paris”, το οποίο αναμένεται να καταφθάσει σε λίγες μέρες. Ωστόσο, αυτό το βίντεο δεν είναι κάποιο trailer, αλλά μας πηγαίνει πίσω στα παρασκήνια της σειράς, με την πρωταγωνίστρια Lily Collins.

Όπως έγινε γνωστό, τα κοστούμια τα δημιούργησαν οι Marylin Fitoussi και Patricia Field και ανεβάζουν ακόμη περισσότερο την γκλαμουριά και το στιλ του νέου κεφαλαίου της σειράς. Θα ετοιμάσουμε, λοιπόν, βαλίτσες για να ταξιδέψουμε μέχρι το Παρίσι, στις νέες περιπέτειες της Έμιλι, οι οποίες θα είναι γεμάτες διασκέδαση, μόδα και φυσικά έρωτα.

Επίσης, θα βρει ξανά τα πατήματά της στην Πόλη του Παρισιού, αλλά για άλλη μια φορά, θα μπει σε μπελάδες, μετά από μία νύχτα γεμάτη πάθος.

Στην υπόθεση της πρώτης σεζόν είδαμε τη νεαρή, Emily (Lily Collins), η οποία ταξιδεύει μέχρι το μακρινό Παρίσι για να δουλέψει σε μια marketing εταιρία, ώστε να κάνει το επόμενο μεγάλο της βήμα και να προχωρήσει επαγγελματικά.

Η 2η σεζόν του Emily in Paris θα κάνει πρεμιέρα στις 22 Δεκεμβρίου. Δείτε το νέο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.