Το CW ετοιμάζει την τηλεοπτική σειρά “Gotham Knights”

Οι ιστορίες της DC συνεχίζονται!
14 Δεκεμβρίου 2021 16:18
Το CW ετοιμάζει την τηλεοπτική σειρά “Gotham Knights”

Όπως όλα δείχνουν, το αμερικανικό κανάλι “The CW” θέλει να φέρει και άλλες ιστορίες της DC στο προσκήνιο και γι’ αυτό το λόγο ανακοίνωσε πως ετοιμάζει μία τηλεοπτική σειρά, που θα ονομάζεται “Gotham Knights”.

Όπως μεταφέρει το THR, οι σεναριογράφοι του Batwoman θα αναλάβουν να γράψουν και εδώ με τον James Stoteraux να αναλαμβάνει τα ηνία του project. Παρ’ όλα αυτά, αυτό το σόου δεν έχει καμία σχέση με το Gotham Knights το παιχνίδι που βρίσκεται στα σκαριά από την Warner Bros, αλλά ούτε πρόκειται για κάποιο spin-off του Batwoman.

Η σύνοψη της σειράς:

Στον απόηχο της δολοφονίας του Bruce Wayne, ο επαναστάτης υιοθετημένος γιος του συνάπτει μια συμμαχία με τα παιδιά των εχθρών του Batman. Πλέον είναι οι πιο καταζητούμενοι εγκληματίες της πόλης και πρέπει αυτή η ομάδα να αγωνιστεί για να καθαρίσει το όνομά της.

Πλέον, χωρίς τον Σκοτεινό Ιππότη, η Gothan είναι πιο επικίνδυνη από ποτέ. Ωστόσο, η ελπίδα προέρχεται από τα πιο απροσδόκητα μέρη, καθώς αυτή η ομάδα φυγάδων θα γίνει η σωτηρία της πόλης.

Τέλος, δεν έχουν αποκαλυφθεί άλλες πληροφορίες για τη σειρά. Οπότε, για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με τη σειρά Gotham Knights, παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.