The Witcher: Ο Henry Cavill βοήθησε να φτιαχτεί η νέα στολή του Geralt γιατί αυτός θα τη φοράει άλλωστε

Με ανανεωμένη γκαρνταρόμπα ο White Wolf στη 2η σεζόν
11 Δεκεμβρίου 2021 19:58
The Witcher: Ο Henry Cavill βοήθησε να φτιαχτεί η νέα στολή του Geralt γιατί αυτός θα τη φοράει άλλωστε

Ο Henry Cavill αποκάλυψε πως βοήθησε να σχεδιαστεί η νέα στολή του Geralt στην άκρως αναμενόμενη 2η σεζόν του The Witcher. Ο 38χρονος αστέρας του σόου μίλησε στο Netflix, λίγο πριν την πρεμιέρα της νέας σεζόν, για τις πινελιές και τις οδηγίες που έδωσε στους σχεδιαστές της νέας του πανοπλίας, διότι άλλωστε αυτός θα τη φορούσε στα γυρίσματα και φανταζόμαστε πως δε θα ήταν και η πιο βολική στολή. Δείτε τον Tom Holland τι περνάει όταν φοράει τη στολή του Spider-Man. 

Αυτή τη φορά επέλεξε να έχει καλύτερη κινητικότητα και ευλυγισία για τις σκηνές δράσεις, που ο ίδιος εκτελεί κιόλας. Το αποτέλεσμά τους, είπε, πως θα το δουν οι fans της σειράς ειδικά στο 3ο επεισόδιο της 2ης σεζόν. Ωστόσο, η αλλαγή στην πανοπλία του έπρεπε να γίνει και για σεναριακούς λόγους:

Ο Geralt έπρεπε να βρει νέα πανοπλία αλλά δεν είχε σαφώς την ευκαιρία να σταματήσει και να ψωνίσει μία ή να την κατασκευάσει, οπότε βούτηκε στα επικίνδυνα μπουντρούμια της Kaer Morhen και βρήκε κάτι πολύ παλιό, από μια άλλη εποχή, που τον βόλεψε. 

Δείτε τη διαφορά στην πανοπλία μεταξύ Season 1-2

Επίσης, πρόσφατα ο Cavill μίλησε για το πώς θέλησε να κάνει πιο...διαννοούμενο τον Geralt στη νέα σεζόν, όπου περισσότερα για αυτό θα βρείτε πατώντας εδώ

Περισσότερα για την επέκταση του Witcherverse στο Netflix θα βρείτε πατώντας εδώ

H 2η σεζόν του The Witcher θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Δεκεμβρίου 2021 αποκλειστικά στο Netflix.