Η Δυναστεία των Λέικερς ξετυλίγεται στη νέα σειρά του HBO - Εδώ το πρώτο trailer

Δια χειρός Adam McKay των "Big Short" και "Vice"
09 Δεκεμβρίου 2021 20:26
Η Δυναστεία των Λέικερς ξετυλίγεται στη νέα σειρά του HBO - Εδώ το πρώτο trailer

Μια από τις πιο αναμενόμενες σειρές του 2022 αποκαλύπτεται από το HBO, με το πρώτο trailer και τις φωτογραφίες από το "Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty". Πρόκειται για τη σειρά που εξιστορεί μέσα από την ιδιαίτερη και καυστική σκηνοθετική ματιά του Adam McKay (γνωστός από τα "The Big Short" και "Vice") την δυναστεία που έχτισαν οι Λος Άντζελες Λέικερς στο NBA τη δεκαετία του '80. 

Στη σσειρά-υπερπαραγωγή του HBO, που πρωταγωνιστεί ένα εξαιρετικό cast ηθοποιών, θα δούμε την άνοδό των Λέικερς από την στιγμή που υπογράφει ο -μετέπειτα Hall of Famer- Earvin "Magic" Johnson και πώς το πάθος ενός ατόμου να κυνηγήσει και να προσφέρει θέαμα στο μπάσκετ, έχτισε αυτή την πανίσχυρη ομάδα που άφησε εποχή στο NBA.

Ο John C. Reilly παίζει τον Jerry Buss, ιδιοκτήτη των Lakers, ο πρωτοεμφανιζόμενος Quincy Isaiah τον "Magic" και εμφανίζονται επίσης οι: Jason Clarke ως Jerry West, Solomon Hughes ως Kareem Abdul-Jabbar, Gaby Hoffmann ως Claire Rothman, Hadley Robinson ως Jeanie Buss, DeVaughn Nixon ως Norm Nixon, Molly Gordon ως Linda Zafrani, Rob Morgan ως Earvin Johnson Sr., Jason Segel ως Paul Westhead, Michael Chiklis ως Red Auerbach, Sally Field ως Jessie Buss, Adrien Brody ως Pat Riley.

Δείτε το trailer του "Winning Time"

Στιγμιότυπα από τη σειρά 

Το σόου βασίζεται στο βιβλίο "Showtime: Magic, Kareem, Riley, and the Los Angeles Lakers Dynasty of the 1980s" του συγγραφέα Jeff Pearlman και αξίζει να αναφέρουμε πως ο Adam McKay σκηνοθετεί μόνο το πρώτο επεισόδιο της σειράς. 

Πότε κάνει πρεμιέρα; 

Το Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty θα κάνει πρεμιέρα τον Μάρτιο του 2022 στο HBO Max.