Τελικά δεν κόβεται το Outer Banks - Συνεχίζει για 3η σεζόν στο Netflix (ΦΩΤΟ)

Αυτό είναι και το πρώτο poster της ερχόμενης σεζόν
07 Δεκεμβρίου 2021 23:41
Τελικά δεν κόβεται το Outer Banks - Συνεχίζει για 3η σεζόν στο Netflix (ΦΩΤΟ)

Κόντρα στις φήμες που διαδόθηκαν την περασμένη εβδομάδα, τελικά το Outer Banks θα συνεχίσει στο Netflix και μαζί οι περιπέτειες της παρέας που αναζητά συνεχώς το μυστήριο. 

Η νεανική δραματική σειρά του Netflix ανανεώθηκε για 3η σεζόν και επίσημα, με τους δημιουργούς του σόου, Jonas Pete, Josh Pate και Shannon Burke να επιστρέφουν στο τιμόνι του ως showrunners.

Για να συνοδεύσει την ανακοίνωση κατάλληλα δόθηκε στη δημοσιότητα και η πρώτη αφίσα του 3ου κύκλου που θα βρείτε παρακάτω. 

Τι θα γίνει με τους Pogues και τον θησαυρό που αναζητούν; Ποιο θα είναι το επόμενο βήμα των αντιπάλων τους, των Kooks; Τα $400 εκ. που θα καταλήξουν; 

Αυτό σημαίνει ότι τα αναπάντητα ερώτηματα από το φινάλε της 2ης σεζόν, η οποία έκανε πρεμιέρα στην υπηρεσία τον Ιούλιο του 2021, θα απαντηθούν αργά ή γρήγορα. 

Σαφώς το ήδη υπάρχον cast θα επιστρέψει στους ρόλους του δηλαδή οι: Chase Stokes, Madelyn Cline, Madison BaileyJonathan DavissRudy PankowAustin NorthDrew Starkey, Charles Esten και Garlacia Grant. 

Τέλος, ακόμα είναι νωρίς για τον ερχόμό του Outer Banks 3 για αυτό και το Netflix δεν έδωσε κάποιο παράθυρο κυκλοφορίας.