Έρχεται animated σειρά βασισμένη στο “The Boys” της Amazon (ΒΙΝΤΕΟ)

Μεγαλώνει το franchise της Amazon
07 Δεκεμβρίου 2021 13:15
Έρχεται animated σειρά βασισμένη στο “The Boys” της Amazon (ΒΙΝΤΕΟ)

Χωρίς αμφιβολία το The Boys του Amazon Prime Video είναι από τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές της υπηρεσίας και όπως όλα δείχνουν, το σύμπαν του θα μεγαλώσει. Αυτό θέλει να κάνει τουλάχιστον η Amazon, αφού ανακοίνωσε πως έρχεται animated σειρά-ανθολογία, που θα βασίζεται σε αυτό το σύμπαν και θα ονομάζεται, Diabolical.

Πρόκειται για μία σειρά που θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια και θα σας διηγηθεί κάποιες ιστορίες στο σύμπαν που δεν είχαν υποθεί στο παρελθόν, με voice actors τους: Awkwafina, Garth Ennis, Eliot Glazer, Ilana Glazer, Evan Goldberg, Seth Rogen, Simon Racioppa, Justin Roiland, Ben Bayouth, Andy Samberg και Aisha Tyler.

Ο Eric Kripke, εξωτερικός παραγός είπε:

Έκπληξη! Έχουμε σχεδόν τελειώσει με τα οκτώ επεισόδια της animated σειράς. Βρήκαμε κάποιους απίστευτους δημιουργούς και τους δώσαμε έναν κανόνα…αστειεύομαι φυσικά, δεν υπάρχουν κανόνες! Δημιούργησαν οκτώ εντελώς απροσδόκητα, αστεία, σοκαριστικά, φρικιαστικά και συναισθηματικά επεισόδια. Πιστεύετε ότι το The Boys είναι θεότρελο; Περιμένετε μέχρι να δείτε αυτό!

Το Diabolical θα κάνει πρεμιέρα στο Amazon Prime Video μέσα στο 2022. Δείτε το trailer με την ανακοίνωση παρακάτω.