Η Κούκλα του Σατανά θα επιστρέψει ορεξάτη για αίμα με τη 2η σεζόν της

Ο Chucky θα επιστρέψει
30 Νοεμβρίου 2021 09:20
Η Κούκλα του Σατανά θα επιστρέψει ορεξάτη για αίμα με τη 2η σεζόν της

Το Syfy μόλις ανακοίνωσε ότι η σειρά “Chucky” ανανεώθηκε για 2η σεζόν! Τι κι αν ο πρώτος κύκλος έκανε πρεμιέρα μόλις πριν δύο μήνες, όπως όλα δείχνουν, η αναγέννηση του franchise τα πήγε περίφημα και θα επιστρέψει.

Όπως έγινε γνωστό, η “Κούκλα του Σατανά” ξεπέρασε τους 9,5 εκατομμύρια θεατές στην πρώτη του σεζόν, με το φινάλε να προβάλλεται απόψε, στις 22:00 στην Αμερική.

Ο δημιουργός του franchise, αλλά και παραγωγός της σειράς είπε:

Είμαστε ενθουσιασμένοι για την 2η σεζόν του Chucky. Ευχαριστούμε πολύ τους συνεργάτες μας στο USA, στο Syfy και το UCP, για την απίστευτη υποστήριξη και την καθοδήγησή τους, φέρνοντας τον Chucky στην τηλεόραση. Επίσης, ο Ckucky ευχαριστεί και τους θαυμαστές του με ένα απλό μήνυμα:

Αυτό δεν έχει τελειώσει, ούτε καν. Καλύτερα να προσέχετε και το 2022!

Η σειρά θα αποτελέσει και sequel του "Cult of Chucky" του 2017 και prequel στην φημολογούμενη υπό ανάπτυξη 8η ταινία. Ουσιαστικά, με το σόου γίνεται μια στροφή στις ρίζες του franchise και συγκεκριμένα στο ύφος του "H Κούκλα του Σατανά 2", ενώ θα εστιάσει και σε νεαρότερης ηλικίας χαρακτήρες.

Μάλιστα, θέλησαν να φτιάξουν το νέο "Chucky" όσο πιο κοντά γινόταν στο στιλ της sequel ταινίας του 1990. Στο cast συναντάμε τους: Jennifer Tilly ως Tiffany, μαζί με τους Fiona Dourif ως Nica Pierce, Alex Vincent ως Andy Barclay, Christine Elise ως Kyle και ο Devon Sawa σε άγνωστο ρόλο.

Chucky: Η Κούκλα του Σατανά επιστρέφει και φέρνει τον εφιάλτη αυτό το Halloween (ΒΙΝΤΕΟ)

Η πρώτη σεζόν του Chucky έκανε πρεμιέρα μέσα από το USA και το Syfy στις 12 Οκτωβρίου 2021.