Πρώτη ματιά στην τηλεοπτική σειρά του Halo (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε μέσα από το χθεσινό event της Microsoft
16 Νοεμβρίου 2021 09:35
Πρώτη ματιά στην τηλεοπτική σειρά του Halo (ΒΙΝΤΕΟ)

Γιορτάζοντας τα 20 χρόνια Xbox, η Microsoft επιφύλασσε πολλές ανακοινώσεις και εκπλήξεις που αφορούν το μέλλον της. Ανάμεσα σε αυτές τις εκπλήξεις ήταν και η πρώτη ματιά στην τηλεοπτική σειρά του Halo, που θα προβληθεί αποκλειστικά στο Paramount+.

Η σειρά του Halo αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2022 και στο χθεσινό teaser βίντεο πήραμε μια πρώτη γεύση από τον Pablo Schreiber, ο οποίος πρόκειται να υποδυθεί τον Master Chief.

Η σύνοψη σύμφωνα με το Paramount+

Το Halo θα λάβει χώρα στο σύμπαν που δημιουργήθηκε για πρώτη φορά το 2001, δραματοποιώντας μια επική σύγκρουση του 26ου αιώνα μεταξύ της ανθρωπότητας και μιας εξωγήινης απειλής γνωστής ως Covenant. Η σειρά θα συνδυάζει προσωπικές ιστορίες με δράση, περιπέτεια και ένα πλούσιο φανταστικό όραμα για το μέλλον.

Πρόσφατα είχαμε μάθει πως η Jen Taylor θα μπει στη θέση της Natascha McElhone (Californication) στον ρόλο της Cortana, καθώς δε μπόρεσε να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της λόγω της πανδημίας. Ωστόσο, η McElhone θα υποδυθεί την Dr. Halsey στη σειρά. Αξίζει να αναφέρουμε πως πολλά από τα 10 επεισόδια της πρώτης σεζόν θα σκηνοθετήσει ο Rupert Wyatt του Rise of the Planet of the Apes.

Το cast συμπληρώνουν οι: Bokeem Woodbine, Shabana Azmi, Bentley Kalu, Natasha Culzac και Kate Kennedy.

Η σειρά του Halo αναμένεται να κάνει πρεμιέρα εντός του 2022 αποκλειστικά στο Paramount+.