Dexter: New Blood | Το νέο trailer είναι υπόθεση Dexter και του γιου του

Σύντομα το 2ο επεισόδιο της νέας σεζόν του Dexter
09 Νοεμβρίου 2021 10:04
Dexter: New Blood | Το νέο trailer είναι υπόθεση Dexter και του γιου του

Ο Σκοτεινός Συνεπιβάτης του Dexter Morgan επέστρεψε πριν μερικές ημέρες με την πρεμιέρα του Dexter: New Blood, του νέου κεφαλαίου του Dexter, μέσα από τη συχνότητα του Showtime. Ο Michael C. Hall μπήκε ξανά στο ρόλο του κατά συρροή δολοφόνου και επέστρεψε για να κλείσει κάποιες ανοιχτές υποθέσεις, μετά το φινάλε της 8ης σεζόν.

Τώρα, το Showtime δημοσίευσε ένα νέο sneak peek βίντεο από τη νέα σεζόν που μας δείχνει πως ο Dexter θέλει να αναπληρώσει το χαμένο χρόνο του με το γιο του, τον Harrison και τις σκοτεινές ορμές που έχουν και οι δύο.

Ο επόμενος αντίπαλος του "Dex" είναι ο Clancy Brown (Carnivale and Billions), ο οποίος θα υποδυθεί τον Kurt Caldwell, δήμαρχο της Iron Lake. Στο cast της αναβίωσης του σόου συμμετέχουν επίσης τα εξής νέα πρόσωπα: Jamie Chung, Julia Jones (The Mandalorian), Alano Miller (Sylvie’s Love), Johnny Sequoyah (Believe), Oscar Wahlberg (NOS4A2), Jack Alcott (The Good Lord Bird) και Michael Cyril Creighton (Spotlight).

Dexter

Η 9η σεζόν του Dexter (Dexter: New Blood) ξεκίνησε να προβάλλεται από τις 7 Νοεμβρίου με το νέο επεισόδιο να κάνει πρεμιέρα την Κυριακή. Δείτε το εν λόγω trailer παρακάτω.