The Last of Us HBO: Ο Neil Druckmann τελείωσε με τα δικά του γυρίσματα (ΕΙΚΟΝΑ)

Αποχαιρέτησε το πλατό με μια αναμνηστική φωτογραφία
08 Νοεμβρίου 2021 17:43
The Last of Us HBO: Ο Neil Druckmann τελείωσε με τα δικά του γυρίσματα (ΕΙΚΟΝΑ)

Τα γυρίσματα της σειράς του The Last of Us του HBO συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς στον Καναδά και τώρα είχαμε μια ενημέρωση από το πλατό της δια χειρός μάλιστα του Neil Druckmann, δημιουργού του παιχνιδιού και του σύμπαντος αυτού. Βλέπετε ο Druckmann θα σκηνοθετήσει ένα από τα 10 επεισόδια της πρώτης σεζόν και φαίνεται πως η δουλειά του ολοκληρώθηκε στο πλατό της υπερπαραγωγής του HBO. 

Όπως αποκάλυψε σε tweet που ανήρτησε τελείωσε τα γυρίσματα του επεισοδίου (ή των επεισοδίων;) που σκηνοθετεί και όπως δήλωσε "Ανυπομονεί να γυρίσει πίσω στη Naughty Dog":

Φυσικά τα γυρίσματα του The Last of Us απέχουν πολλούς μήνες ακόμα από το να ολοκληρωθούν αφού λέγεται πως θα ολοκληρωθούν τον Ιούνιο του 2022. 

Οι σκηνοθέτες των επεισοδίων της 1ης σεζόν είναι οι εξής: Kantemir Balagov (Beanpole), Jasmila Žbanić (Quo Vadis, Aida), Ali Abbasi (Border), Peter Hoar (Marvel's Daredevil, The Umbrella Academy, Cloak & dagger, Altered Carbon), ο showrunner Craig Mazin (Chernobyl) και ο Neil Druckmann που επίσης ανέλαβε το σενάριο και είναι εκτελεστικός παραγωγός στο project. 

Το cast του The Last of Us μέχρι τώρα

Ο Pedro Pascal των "The Mandalorian", "Game of Thrones" και "Wonder Woman 1984", η Bella Ramsey του "Game of Thrones" και ο Gabriel Luna του "Terminator: Dark Fate" θα παίξουν τους Joel, Ellie και Tommy αντίστοιχα, ενώ η Nico Parker θα υποδυθεί τη Sarah, κόρη του Joel και η Anna Torv των "Fringe" και "Mindhunter" τον ρόλο της Tess. 

Ακόμη δεν έχει οριστεί ημερομηνία κυκλοφορίας για το The Last of Us. Τα γυρίσματά του αναμένεται να ολοκληρωθούν τον Ιούνιο του 2022