Το σενάριο του Devil May Cry: The Animated Series του Netflix ολοκληρώθηκε

Όχι μόνο για την πρώτη σεζόν…
05 Νοεμβρίου 2021 20:27
Το σενάριο του Devil May Cry: The Animated Series του Netflix ολοκληρώθηκε

Μετά από αρκετό καιρό που δεν είχαμε νέα από το Devil May Cry anime σόου του Netflix, o Andi Shankar, παραγωγός του project, μοιράστηκε μερικές πληροφορίες από την επερχόμενη σειρά. Συγκεκριμένα, μιλώντας στο IGN Ιαπωνίας, ο Ιάπωνας δημιουργός ανακοίνωσε πως το σενάριο για την πρώτη σεζόν έχει πλέον ολοκληρωθεί.

Το Devil May Cry: The Animated Series όπως θα ονομάζεται, έχει πλέον ένα πανέτοιμο σενάριο όχι μόνο για την πρώτη σεζόν, αλλά και για επόμενες όπως είπε ο Adi Shankar, ο οποίος πρόσθεσε πως δεν μπορεί να περιμένει μέχρι να έρθει στις οθόνες σας.

Όλη η ομάδα της Capco, από την πλευρά της διοίκησης, αλλά και οι developers είναι απόλυτα υποστηρικτικοί και ευγενικοί. Όλη η συνεργασία μαζί τους ήταν απλά ένα όνειρο.

Αξίζει να αναφερθεί ότι τα scripts γράφτηκαν σε συνεργασία με τον Alex Larsen (Yasuke, Bodied), με τον Shankar να επιβεβαιώνει ότι η πρώτη σεζόν θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια. Είπε πίσης ότι δημοφιλείς χαρακτήρες από το franchise, συμπεριλαμβανομένων των Lady και Vergil, θα εμφανιστούν στο 1ο κεφάλαιο.

Επίσης αστειευόμενος είπε ότι μπορεί να επιβεβαιώσει πως όχι, ο Chris Pratt δε θα βρίσκεται στο cast και αυτό μιας και ο διάσημος ηθοποιός εκτός από τον Super Mario, θα δώσει τη φωνή του και στην επόμενη ταινία του Garfield.

Για περισσότερα σχετικά με το Devil May Cry: The Animated Series παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.