Squid Game: Ο δημιουργός του παραδέχεται ότι δεν έγινε πλούσιος παρά την επιτυχία της σειράς

"Δε με πλήρωσε κάποιο bonus το Netflix" όπως αποκαλύπτει
30 Οκτωβρίου 2021 21:00
Squid Game: Ο δημιουργός του παραδέχεται ότι δεν έγινε πλούσιος παρά την επιτυχία της σειράς

Η σειρά που θα έφερε σχεδόν $900 εκατομμύρια σε έσοδα στα ταμεία του Netflix. Η σειρά που διέλυσε κάθε ρεκόρ προβολών και έγινε η διασημότερη στην ιστορία της streaming υπηρεσίας. Μπορούμε να συνεχίζουμε να λέμε για πολλές αράδες ακόμα για τα κατορθώματα του Squid Game αλλά καταλαβαίνετε ήδη το αντίκτυπο που έχει στην σύγχρονη ποπ κουλτούρα. 

Ο δημιουργός του, Hwang Dong-hyuk σε νέα του συνέντευξη στη The Guardian ωστόσο αποκαλύπτει πως δεν πλούτισε όσο θα περίμενε κανείς ή τουλάχιστον όσο το Netflix. Όπως αναφέρει οι απολαβές του δεν έφτασαν σε καμία περίπτωση αυτές του νικητή του Squid Game δηλαδή κοντά στα $30 εκατομμύρια (4.56 δις γουόν).

Δεν είμαι τόσο πλούσιος. Αλλά έχω αρκετά. Αρκετά για να βάλω φαΐ στο τραπέζι μου. Και δεν είναι ότι το Netflix με πλήρωσε και κάποιο bonus. Τo Netflix με πλήρωσε βάσει του αρχικού μου συμβολαίου. 

Εξάλλου ο Dong-hyuk ξέρει τι σημαίνει φτώχεια καθώς είχε αποκαλύψει σε πρόσφατη συνέντευξή του πως έφτασε στο σημείο να πουλήσει το laptop του για $675, ούτως ώστε να τα βγάλει πέρα, ενώ ζούσε μαζί με τη μητέρα και τη γιαγιά του. Κάτι το οποίο τον ανάγκασε και να σταματήσει τη συγγραφή του σεναρίου του Squid Game.