Παραμυθένιο, σκοτεινό και γεμάτο φαντασία το “The Wheel of Time” της Amazon (ΒΙΝΤΕΟ)

Η νέα σειρά που θέλει να σας καθηλώσει έρχεται…
28 Οκτωβρίου 2021 08:20
Παραμυθένιο, σκοτεινό και γεμάτο φαντασία το “The Wheel of Time” της Amazon (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Amazon μόλις κυκλοφόρησε το επίσημο trailer από την πολυαναμενόμενη τηλεοπτική σειρά, “The Wheel of Time”, που υπόσχεται να είναι σκοτεινή, παραμυθένια και γεμάτη φαντασία, σε ένα ταξίδι ψάχνοντας την ελπίδα.

Η υπερπαραγωγή του Amazon Prime Video θα κάνει πρεμιέρα αυτόν τον Νοέμβριο με showrunner τον Rafe Judkins και πρωταγωνιστές τους Rosamund Pike, Josha Stradowski ως Rand al'Thor, Marcus Rutherford ως Perrin Aybare, Zoë Robins ως Nynaeve al'Meara.

Η σύνοψη του Wheel of Time

Το The Wheel of Time είναι βασισμένο στα ομώνυμα μυθιστορήματα φαντασίας του Robert Jordan, το οποίο franchise έχει πάνω από 14 βιβλία στο ιστορικό του. Η σειρά διηγείται την ιστορία του Rand al’Thor, ο οποίος ζει σε μια μικρή πόλη που ονομάζεται Two Rivers.

Υπάρχει όμως ένα μεγάλο πρόβλημα, μια σκοτεινή οντότητα θέλει να καταστρέψει τα πάντα και έτσι μια μάγισσα που ονομάζεται Moiraine, παίρνει τον Rand και τους φίλους του μακριά από την πόλη, καθώς πιστεύει ότι ένας από αυτούς είναι μετενσάρκωση ενός δράκου, που η προφητεία έλεγε ότι μπορεί να σώσει ή να καταστρέψει τον κόσμο.

Το σόου θα λαμβάνει χώρα σε έναν τεράστιο fantasy κόσμο με τους Daniel Henney και άλλα διάφορα και γνώριμα πρόσωπα, όπως ο Alvaro Morte του La Casa De Papel και ο Michael McElhatton από το Game of Thrones.

Το The Wheel of Time θα κάνει πρεμιέρα στις 19 Νοεμβρίου αποκλειστικά στο Amazon Prime Video. Δείτε το επίσημο trailer παρακάτω.