Star Wars: O Hayden Christensen θα παίξει ξανά τον Darth Vader στη σειρά "Ahsoka"

Πολλές εκπλήξεις αναμένονται στη σειρά της Rosario Dawson
23 Οκτωβρίου 2021 08:37
Star Wars: O Hayden Christensen θα παίξει ξανά τον Darth Vader στη σειρά "Ahsoka"

Η live-action βερσιον της Ahsoka Tano, που ενσάρκωσε η Rosario Dawson μας συστήθηκε στη 2η σεζόν του The Mandalorian με εντυπωσιακό τρόπο και η αγαπημένη Jedi του κοινού λατρεύτηκε ακόμα περισσότερο. Εδώ και καιρό γνωρίζαμε πως βρίσκεται υπό ανάπτυξη η δική της σειρά στο Disney Plus με τίτλο "Ahsoka", ωστόσο τώρα μαθαίνουμε τα πρώτα νέα. 

Το THR μεταδίδει επίσημα πως ο Hayden Christensen θα βάλει ξανά την στολή του Darth Vader και θα τον υποδυθεί για τις ανάγκες του Ahsoka, αφού ήδη θα τον έχουμε δει στη σειρά "Obi-Wan Kenobi" ως Anakin Skywalker/ Vader απέναντι στον Ewan McGregor. Εκεί όπου η Lucasfilm έχει τάξει στους fans μια "ρεβάνς" μεταξύ των πρώην δάσκαλο/μαθητή και φίλων. 

Και πως να μην εμφανιστεί ο Vader στο σόου της Ahsoka αφού παίζει καίριο ρόλο στην εξέλιξη του χαρακτήρα της διότι κάποτε ήταν ο Jedi Master της. Όλοι ξέρουμε πως κατέληξε αυτό και ιδιαίτερα πως "έκλεισε" η ιστορία των δύο στην 7η σεζόν του Clone Wars

Ωστόσο δεν έχει ξεκαθαριστεί πώς θα εμφανιστεί στο Ahsoka, μιας και η σειρά θα λαμβάνει χώρα στο timeline του The Mandalorian, δηλαδή 5-6 χρόνια μετά το Return of the Jedi, όπου ο Vader σκοτώθηκε στη μάχη του Death Star II. 

Με αυτές τις εξελίξεις δεν αποκλείεται να ακούσουμε πως το Ahsoka θα ξεκινήσει τα γυρίσματα εντός του 2022.